onsdag 30. september 2009

Hurra for Lille Glede!

Kjære Lille Glede! Gratulerer så mye med 1-årsdagen i dag!
Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at du er til, og for at du er akkurat den du er!
Elsker deg!

Episode 1: Nattbord

Da eier vi ikke lenger en leilighet i Trondheim, i dag ble nøkler overlevert til en flott dame på over 80 år... Håper hun kommer til å trives! :)

Jeg og mamma kjørte innom gjenvinningsstasjonen for å levere noe søppel og noe krimskrams til Fretex. Da vi bar inn kassene til Fretex, brukte jeg radarblikket og kikket rundt - og DER så jeg to, hvite kjemepfine nattbord! Akkurat slik som jeg var på utkikk etter!

Mamma spurte om vi kunne få kjøpe dem, og vi fikk beskjed om å ringe Fretex - noe jeg selvsagt gjorde. De skulle prøve å holde av nattbordene til meg når de kommer inn i butikken. De er i samme stil som denne puffen jeg kjøpte på Fretex for en tid tilbake.

Skal ringe dem igjen lørdag... Krysser fingrene for at jeg får dem. Følg med i neste epsiode... :)

mandag 28. september 2009

Lite fangst - shoppeangst?

Oioi, tiden går fort i vårt nye liv. Plutselig var det mandag. Selv om det var både bruktmarked og bagasjeromsalg her i helga, ble disse salt-og pepperbøssene mitt eneste kjøp. Men er til gjengjeld veldig fornøyd med dem da.. :) Kom dessuten på andreplass i "kjærringbæring", er ganske fornøyd med det også. At det var bare fire par som deltok, behøver jeg ikke å nevne. Men - vi ligger i hardtrening til neste år! Hihi...

Vi lever fortsatt i koffert, for tiden hjemme hos mamma og pappa Glede - så naturlig nok er ikke shoppelysten så stor heller. Selv om vi har det kjempefint her, gleder vi oss til å komme i orden i vårt lille, nye hjem.
Må bare tipse om denne geniale barnesalven i samme slengen. Var på svangerskapskurs hos damen bak dette produktet, og fikk en prøve. Siden har vi vært avhengig! En heeelt naturlig barnesalve, som produseres av nonnene på Tautra. De selger også puppesalve og babyolje, og er snart ute med en krem. Les mer her.
I morgen fyker jeg og mamma til Trondheim for å klargjøre leiligheten til overtagelse onsdag. Jeg kommer sterkere tilbake, folkens! Ha en fin uke!

torsdag 24. september 2009

Hva du lurer under overflaten, som Marit Larsen...

Denne fantastiske artisten var jeg på konsert med i går; Marit Larsen og Trondheimssolistene. En magisk opplevelse, spør du meg. Jeg har vanskeligheter med å sitte i ro når jeg hører musikk, og jeg knipset, klappet, digget, trampet og gynget!

I helga lover jeg å komme med noen interiørbilder. Her er det nemlig BÅDE bruktmarked og bagasjeromsalg i helga - så jeg håper virkelig jeg gjør noen kupp! Hvis ikke har jeg faktisk noen småting jeg ikke har fått vist frem enda. Overføringskabelen er for øyeblikket på ukjent plass.. Ha en strålende fredag der ute, både bloggere og andre!

tirsdag 22. september 2009

Hipp hurra for Duften av erteblomster!

Den nydelige bloggen Duften av erteblomster feirer 100 000 besøkende med en stoor konkurranse. Jeg er med! Er du?


BIG giveaway!
I anledning at jeg har passert 100000 besøk på bloggen min så ønsker jeg å feire med en STOR giveaway! Alt du trenger å gjøre er å kopiere dette innlegget og publisere det inne på din egen blogg :) Vinnerne blir trukket ut førstkommende søndag, lykke til venner! Disse herlige bloggerne som du kan se under her har bidratt med hver sin gave i denne anledningen og jeg kommer til å lage et innlegg her inne denne uken om hver og en av dem slik at dere kan bli bedre kjent med dem.


Duften av erteblomster

buda mi- haust sin lille butikk

snøstorm

urban retro med urban retro-shop


kasparas salgsblogg

søndag 20. september 2009

Moteshow

Onsdag før helga var jeg invitert på moteshow av en av mine favorittbutikker i Trondheim, Butterfly i Olavskvartalet. Jeg tok med meg en god venninne - vi møtte opp i god tid og fikk gode plasser. Kjære I tok noen fine bilder jeg fikk låne... :)

Showet startet med dans, og mot slutten tok de det berømte løftet fra Dirty Dancing, til stor jubel fra publikum. Jeg har sett den filmen utallige ganger, eeelsker den og fikk gråten i halsen da jeg hørte den triste nyheten om at Patrick Swayze døde denne uken. Lettrørt som jeg er, kom tårene her også...


Showet ble avsluttet av disse guttene - her snakker vi muskler! Etterpå var det loddtrekning - jeg og I var ikke de heldige denne gangen, men det var 20 % på hele senteret etterpå, så føler at jeg vant litt da.. Hihi..

fredag 18. september 2009

Kjære Trondheim!

Trondheimsnatt
Æ sjer stjerna som skinn over Trondheim i natt, som et smykke mot Gråkallens rand. Æ ser lys fra et skip mot et skimranes hav, stille legg det fra land.
Verden den viske god natt og sov godt, og den gamle dom'en hold vakt. Over hjerta som banke, over store og små, over ei trondheimsnatt.
Æ sjer Munkholmen bade i gull i natt, deinn stråle som ein vakker rubin. Æ sjer disn over elva lage eventyrland, som spoinne av fineste lin.
Verden den viske god natt og sov godt, og deinn gamle dom'en hoill vakt. Over hjerta som banke, over store og små, over ei trondheimsnatt.

Kjærlighet leve bak nattsvarte ruta, det samme gjør smerte og sår, drømmen den lokke fram smil fjerne tåre og trøste det va i går.
Æ sjer stjerna som skinn, over Trondheim i natt, som et smykke mot Gråkallens rainn. Æ ser lys fra et skip mot et skimranes hav, stille legg det fra land.
Verden den viske god natt og sov godt, og deinn gamle dom'en hoill vakt. Over hjerta som banke, over store og små, over ei tronheimsnatt. Over hjerta som banke, over store og små, over ei trondheimsnatt.
Tekst: Åge Aleksandersen

Takk for ni fine år, Trondheim! Kommer til å savne deg.

torsdag 17. september 2009

Til deg Marthe...!

Herlige Marthe, skrev i en hyggelig kommentar til meg, at hun så fram til at jeg var kommet i orden i mitt nye liv, slik at blant annet matinleggene mine kom tilbake. Hun savnet dem, sa hun! Det var jo veldig artig å høre. Så dette innlegget Marthe, er dedisert til deg!

Forrige helg, koste vi oss med et godt måltid - Bror Glede, Herr Glede og jeg. Vi startet med en toasted skive med olivenkrem, perletomat og frisk basilikum. Nammi! Tro det eller ei, kremen hadde vi kjøpt! MEN - jeg har en utrolig god oppskrift på det. Men den sparer jeg til en annen anledning.

Så serverte Herr Glede en av sine spesialiteter. Ovnsbakt klippfisk med basilikum, raspet hvitløk og olje, sammen med en deilig potetmos med mandelpoteter, melk, smør, stangselleri og soltørket tomat. Vi bruker også å lage erterpurè - erter kokt med hele hvitløksbåter, som moses med stavmikser, før man tilsetter litt creme fraiche, salt og pepper. Og selvsalgt; stekt bacon. Nyyydelig!

Jeg og Bror Glede "kranglet" om hvem som hadde den mest bloggifiserte anretningen.. ;)
I morgen er min siste dag på min nåværende arbeidsplass og lørdag kjører vi hjem med det siste flyttelasset og blir nordmøringer!! Is it real!!??

tirsdag 15. september 2009

Klar for inspeksjon!

I år har jeg tenkt å være varm og tørr på føttene mens jeg har inspeksjon. Har kjøpt meg lave Ilse Jacobsen, og er kjempefornøyd!
Jeg har en bra skjerfsamling og tenkte det var på tide å utvide med et til. Likte fargekombinasjonen.
I morgen skal jeg og en supergod venninne på moteshow. Gleder meg og håper å vinne et stoort gavekort!

søndag 13. september 2009

En herlig matopplevelse!

En hverdagskveld før helga satt Bror Glede barnevakt, og jeg ba med meg min kjære mann ut for å spise middag. Vi må jo benytte anledningen mens vi fortsatt er "byfolk". :) En kollega anbefalte Graffi , en grillrestaurant i byen min. Vi så ikke en gang på menyen, for kollegaen min sa vi måtte bestille "Grillfest" - så det gjorde vi! Og vi ble ikke skuffet, for å si det sånn...
Dette var bare heeelt fantastisk godt! Maten ble servert på en diger trefjøl: tortillachips, maiskolber, kyllingkjøtt, biffkjøtt og spareribs med barbecuesaus, en bøtte med pommes frites og seks ulike sauser. Behøvde vi påfyll måtte vi bare si i fra! Anbefales!! Dette var knallbra!
Bilde er tatt med mobil, derfor litt uklart.

lørdag 12. september 2009

Hjelp! Disa?

Jeg har fått fire kommentarer fra "Disa" med masse kinesiske tegn eller hva det er.. Noen som vet hva dette er for noe? Hmm....

torsdag 10. september 2009

Her bor Lille Glede

Vi har solgt leiligheten - over takst! Vi er meeeget fornøyd! HURRA!

Jeg fikk nyhetsbrev fra Petrified in pink i dag, og feiret med å kjøpe et av de nye produktene hun har fått i sin webshop. Jeg kjøpte også noe annet, men det kan jeg ikke vise, for det er en gave... :)


Et slikt trykk skal henge på Lille Gledes rom, har bestilt den øverst til høyre med teksten; Her bor Lille Glede (navnet hennes..). Det tror jeg blir fint!
Petra har også en blogg, anbefaler dere å ta en titt. Nå har hun lagt ut disse herlige dekorasjonene til muffins. Gratis! Bror Glede har nettopp skrevet ut noen eksemplar til meg - så nå er det klart for muffinsfest på Lille Gledes 1-årsdag!

tirsdag 8. september 2009

"Livet...

... er et slit, og så dør man"... Det sa en person til meg her om dagen. Selv om hun sa det med et smil, var det et snev av alvor i det. Først måtte jeg le litt, men så begynte jeg å tenke på hva hun faktisk sa. En slik innstilling til livet nekter jeg å ha!

Jeg vil leve nå!
Jeg vil nyte
jeg vil oppleve
jeg vil elske
jeg vil smile
jeg vil synge
jeg vil lære
jeg vil leke
jeg vil så mye!
Livet er fantastisk og jeg finner alltid noe å være glad for i hverdagen!! Det er så lite som skal til, men det er så viktig. En smil, et godt måltid, en oppmuntring, å lykkes med noe på jobben, en ny genser, en tur i høstværet, levende lys, en kopp kaffe om morgenen - jeg kunne fortsatt i det uendelige....

Selv om jeg har dårlige dager, prøver jeg alltid å minne meg selv på at jeg lever her og nå - det er jeg som kan velge å gjøre dagen bra!
"Livet kommer ikke, livet er. Hold om, hold av hverandre - NÅ!"

torsdag 3. september 2009

You like?





Vi er spente! Visning neste uke.... :) Krysser fingrene for en bra budrunde. Nå er vi "hjemme" for å se på en potensiell bolig. Spennede!

onsdag 2. september 2009

En god start på dagen...

... får jeg ikke av den gamle vekkerklokka mi! En digital sak med en forferdelig alarm! En av tingene øverst på handlelista når vi nå flytter, er nye vekkerklokker til meg og min kjære - som er stilige OG med en alarm som gir oss en god start på dagen... I disse "vi-skal-flytte"-tider, har jeg ikke tid til å sitte på nettet og lete etter noen kule klokker. Men så kom jeg på at jeg har jo dere! Er det noen som har noen gode tips? Hvilken vekkerklokke har du?P.S Egentlig er Lille Glede vekkerklokka vår for tida, hun våkner mellom fem og kvar på seks... Men kanskje vil hun la klokka ta seg av den jobben etterhvert? Det er lov å håpe!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...