onsdag 28. oktober 2009

Har du vært i Italia?

Min kjære pappa fyller 60 år neste høst, og da har vi planer om å dra til Italia! Nå driver vi å undersøker litt. Ønsker å leie et hus med basseng og minst tre soverom. Vi har noen aktuelle nettsider, men så kom vi til å tenke på at vi også kan høre med dere!

Har du vært i Italia? Har du noen steder å anbefale?

søndag 25. oktober 2009

Jeg er her fortsatt...

..., jeg bare venter på ADSL bredbånd. Kommer sterkere tilbake, med masse bilder, masse glede og masse kommentering! ;)

tirsdag 20. oktober 2009

God kveld i stuå!

Hei alle sammen! Oki, da har jeg brukt kanskje to timer på å få til dette innlegget. Jeg tror nok jeg har valgt feil abonnement..! ;) Skal prøve å få fikset det i morgen.

Sjekk denne lampen da!! Tror jeg vet om flere der ute som liker disse!? Har lånt den av bestemor, da vi mangler lys i stuen. Synes den er kjempestilig!


Fant disse bildene på kameraet - Herr Glede har tydeligvis gått seg en tur før han dro på seinvakt. Er det ikke vakkert og trolsk her på Nordmøre? Dette syns jeg er som tatt ut av en eventyrskog! Bare kjerringa med nesen i stubben som mangler..

Jeg og Lille Glede har fri i morgen. Håper på en trilletur i flott vær, masse kos og litt tid til husmorsysler. Blir også veldig glad om vi starter dagen litt etter fem... Krysser fingrene for at klokken blir seks!

mandag 19. oktober 2009

Jeg er heldig...

... som har så mange fine personer i livet mitt! Mamma er hos mormor, og i dag fikk jeg en MMS fra mamma. Dette har de holdt på med siden i går kveld! Skjerf, votter og lue - oppskrift og garn fra herlige Pickles.

Det ble til og med igjen litt restegarn som de har strikket hansker "uten fingre" av.
TUSEN TAKK, SNILLESNILLE DERE. Gleder meg til å prøve det på!

Nå er jeg på nett fra vårt nye hjem. Mobilt bredbånd. Har hatt litt startproblemer - veldig ustabilt til tider, så blir spennende hvordan dette blir! Skal ta meg en ordentlig kommentarrunde hos dere andre i blogglandia i løpet av uka!
Ønsker ALLE en finfin uke!

søndag 18. oktober 2009

Bare innom for å si...

... at vi har flyttet inn i vårt nye hjem. I løpet av uka er vi på nett igjen. Mobilt bredbånd er bestilt og nå mangler vi bare pinkoder, så er jeg tilbake!

onsdag 14. oktober 2009

Klar for latte!

Vi har jo kjøpt oss en Nespresso! Å, lykke. Herr Glede sa her en dag at han gledet seg til å drikke kaffe om morgenen.. Hehe.. Nå kan jeg også lage meg en latte når jeg har god tid - og da behøver jeg lattekopp!
Snublet over denne herligheten fra Green Gate i går. Det kan bli litt mye blomster for meg på disse Green Gate-koppene, men denne falt jeg for med en gang! Kjøpte to av de lilla med grønn kant. Kjempefornøyd! Håper jeg finner mer av det serviset. I løpet av helga flytter vi inn i vårt nye hjem! Hurra!

tirsdag 13. oktober 2009

Bror Glede kokkelerer

De siste ukene i Trondheim, bodde vi hos min kjære bror. Her var det hjerterom og husrom; "Mi casa es su casa", som han sa. Som takk for oppholdet, bestilte jeg denne esken med italiensk mat, fra Matgaven. Herlige saker som pasta, pesto, tomatsaus, grissini og kjeks.. På Matgaven finnes også mange andre fristende gaveesker med mat, som du kan bestille og få sendt til den adressen du vil! Kjempesmart, spør du meg!
I går ringte Bror Glede; "Hei, søss! Har du noen middagstips til pastaen jeg fikk, den med smak av basilikumpesto?" Jeg foreslo en rett en god venninne av meg laget en dag familien Glede var på besøk, den var omtrent slik: stekt kylling og paprika, sammen med en boks matfløte, soltørket tomat og urter - servert med pasta. Enkelt og godt! I dag fikk jeg denne MMS`en fra bror:

Bildet bare ba om å legges ut på bloggen, og etter godkjennelse fra kokken, fikk jeg nå ordnet det. :) Brødet ved siden av er smurt inn med pestoen som fulgte i gaveesken. Kjeksen var også med. Vurderingen fra bror var for øvrig at det smakte litt lite, men at han nok hadde vært litt forsiktig med krydderet! Jeg laget denne retten for noen uker siden, til foreldrene mine, og de likte den kjempegodt! Så husk; masse krydder og passe med salt. Og så serverer jeg alltid en enkel salat til slik mat. Det er prikken over i`en! Ha en flott tirsdagskveld alle sammen!

søndag 11. oktober 2009

Fruktelig godt!

Et fristende fruktfat som en fin avslutning på helga. Ananas, mango, kiwi, sursøte epler og sprøe druer! Etter å ha vært forkjøla i over en uke, noen av oss lengre, skal vi i alle fall sørge for at kroppen får masse vitaminer og god energi! Håper vi holder oss friske leeenge nå...

Snart flytter vi inn i kårboligen vi skal leie, så og si i verdens vakreste kryss og med en helt nydelig utsikt! I vår skal jeg sitte på trappen med kaffekoppen i hånden og bare se.. Gleder meg allerede. Vi har gjort endel malingsarbeid. Nå gjenstår det å finne løsninger for oppbevaring av klær og andre ting. Garderobeskapene våre solgte vi nemlig med leiligheten... Så snart kommer det bilde fra vårt nye hjem! Ha en flott uke alle sammen!

lørdag 10. oktober 2009

"Vi har pissa i fryser`n..."

... stod det på en plakat i en matvarebutikk. Hihi.. Litt sånn lærerhumor kanskje. Men i alle fall, vi har ikke pissa i fryseren, men i går stod pizza på menyen. Mat som skaper ekte fredagsstemning!

Halvgrov pizzabunn - den står som regel Herr Glede for. Jeg bruker å ta meg av pizzasausen, denne gangen ble den slik; hermetisk tomat, litt olivenolje, kinesisk hvitløk, pizzakrydder, basilikum, en dæsj rødvin, salt og pepper.
På toppen; oliven i skiver, fetaost, mozerella og pestosaus. Så i ovnen i 10-15 min, før vi la på spekeskinke og ruccola. Så var det bare å finne godstolen og fjernkontrollen. Det er fredag det!

torsdag 8. oktober 2009

Haustferie

Eg har flytta til ein nynorskkommune, som ei forklaring til denne endringa.. Hihi.. Har eg sagt at eg har haustferie? Vesle Glede er i barnehagen, kjærasten min og foreldra mine på arbeid - så eg har huset for meg sjølv og bestemte meg for å gi meg sjølv litt aleinetid i sofaen...

Med ein latte laga med hjelp frå vår nye Nespresso...

Ahh...

Ein god lunsj...


Interiørblad og blogging...



Tek med ei bilete av verdas finaste, gamle "visp" som eg kjøpte hos An Angel By My Side i går...

Ha ein fin haustdag, alle saman! I morgon trur eg det blir bokmål igjen.. ;)

onsdag 7. oktober 2009

Muffinsfest

Vi har feiret ettåringen vår i dag!

Kronen fra barnehagen har såvidt vært på...

Vi har spist fruktspyd...

... min kjære mormors potetlefse...

... pyntet med blå servietter selv om det var jentebursdag...

...kost oss med mammas sursøte sitronpai med krem...

... og hatt muffinsfest; pizzamuffins, pestomuffins, eple- og bananmuffins....

... og sjokolademuffins med krem og levende lys!
En flott feiring og en trivelig stund med familien, store og små - men skal jeg fortelle deg en hemmelighet? Jeg er dritlei muffins! :)

tirsdag 6. oktober 2009

Funky hverdagsmat?

Funky hverdagsmat. Lurer på å kjøpe meg den. Noen som har den der ute?

Jeg liker tittelen, maten og fargene utenpå. Jeg vil lage funky hverdagsmat! ;)

mandag 5. oktober 2009

Lille Gledes gryte og litt snikreklame...

Til Lille Gledes dåp ordnet svigers en nydelig gryte med viltkjøtt. Etter dåpen har vi begynt å kalle den "Lille Gledes gryte". Den ble servert i helga.


Vi stekte hjortekjøtt (elgkjøtt er også knallgodt) og kokte det deretter litt i "kraften" fra stekingen. Vi freste løk, sopp og paprika i en gryte, før vi tilsatte en boks matfløte og creme fraiche. Krydret med salt, pepper og timian, og lot gryten trekke en times tid før vi tilsatte kjøttet med kraften. Denne gangen hadde vi en salat og potetmos til. Kjempegodt! Mørt og deilig kjøtt.


Da jeg skulle finne matbildet, fant jeg dette bildet som min kjære Herr Glede tok en dag. Benytter anledningen til litt snikreklame, både for hjemplassen min og for mine foreldres arbeidsplass. Hihi..

lørdag 3. oktober 2009

Gjemt og glemt

Noe småtteri jeg har glemt å vise fram. Kjøpte denne på An Angel By My Side, en flott butikk på mitt nye hjemsted. Den hadde et lite skår, men det er jo bare sjarmerende.

Dette fatet er fra Rice og jeg kjøpte det på Lille Engel i Trondheim før jeg flyttet. De flotte fargene kommer ikke helt frem, men jeg elsker det..! Gleder meg til å servere muffins på dette. ;)
På An Angel By My Side fant jeg også denne "styggfine" boksen. Herr Glede liker som regel det jeg kjøper, men denne falt ikke helt i smak. Hehe.. Jeg synes den har sjarm jeg. Kanskje skal den få passe på Lille Gledes fargeblyanter eller andre småting?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...