lørdag 29. januar 2011

Pendellampe bestilt!

Nå begynner vi å komme så langt med huset, at det er på tide å bestille litt småting av interiør også. Har tittet endel på taklamper i det siste. Ville ha en svart lampe til kjøkkenet, og  til slutt sto det mellom disse tre:




Industriell lampe funnet på Bonordisk.


Pendellampen Mhy kan kjøpes på Purnorsk.



Her er den vi valgte: Dokka, også fra Purnorsk.

Lampen beskrives slik på nettsiden:

Dokka er en nett pendellampe som ble først gang lansert i 1954, og er den eneste norske lampen som noensinne som har vunnet gullmedalje på Triennalen i Milano (også dette i 1954). Designeren heter Birger Dahl (født 1916, død 1998), og har vært en svært så profilert og anerkjent lærer og designer i norsk etterkrigstid.






I helga har vi familiedugnad i helga. Snille foreldre stiller opp. Her er jeg i gang med å male en kontrastvegg på soverommet til meg og Herr Glede. Fargen er Skyggeblå fra Pure Color Jotun. Flere bilder på husbloggen.

God søndag alle sammen!

søndag 23. januar 2011

Husker du denne?


Nå har mamma, med litt hjelp fra meg, satt i gang med å ta av trekket. Vi er spente på om dette prosjektet lar seg gjøre. Jeg har lyst til å trekke den med noe svart. Tror det kan bli veldig stilig! Tror nok det kan bli en ordentlig utfordring.



Takk til alle dere som fortsetter å stikke innom! Det er litt stille på bloggen for tida. Jeg har hatt influensa, og kroppen vil liksom ikke bli helt frisk. I tillegg driver vi jo med husbygging, og selv om vi ikke har gjort så mye selv enda, bruker vi mye energi på planlegging og valg som må taes. Gleder meg til å begynne å legge ut bilder fra vårt flotte hus! Nå har jeg snart blogget i to år, og tenker ikke å gi meg! Målet er å forsette med å legge ut små og store glimt av mat- og interiørglede i livet mitt.

mandag 17. januar 2011

Trenger råd om opplasting av bilder!

Endelig sitter jeg oppreist etter en liten uke med influensa. Lengter etter å komme meg en tur oppi huset og se hva de har gjort den siste uka. Forrige uke begynte de nemlig å ha på veggplater... Framover venter masse valg, innkjøp, maling, tapetsering og innredningsarbeid. Spennende!



Men så over til det jeg behøver råd om. Forrige uke fikk jeg problemer med å laste opp bilder på den andre bloggen, HusGlede. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde brukt opp lagringsplassen i Picasa. Jeg forstår ikke hvorfor dette skjer på den nyeste bloggen (ca 3 mnd), og ikke på denne bloggen, som snart er 3 år? Jeg leste et sted at jeg kunne laste inn bildene via Photobucket, og det har jeg fått til - men det funker ikke når jeg skal legge til bilde som gadget, for eksempel. Jeg ser at jeg kan kjøpe meg mer lagringsplass i Blogger, men er litt skeptisk. Noen som har opplevd dette og har noen gode råd?

lørdag 8. januar 2011

Barnetapet


Mine "interiørgleder" er naturlig nok mest husrelatert for tida... De siste dagene har jeg tenkt endel på Lille Gledes rom. Wallstickers? Tapet? Fargevalg ellers? Mange spørsmål. I kveld har jeg bestilt tapetprøver fra Tapetgalleriet. Ganske forskjellig, men søte på hvert sitt vis. Hva syns du?

søndag 2. januar 2011

Hvilken stil har jeg?

GODT NYTTÅR!!


Jeg drømmer om innredning i det som snart blir vårt nye hjem!! Dette er noe av det jeg drømmer om, og mer kan du lese her, på på byggeblogg HusGlede
Bildene er lånt fra purnorsk, Kulør, Flugger farve og Rie Elise Larsen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...