Jeg er alltid like optimistisk når jeg baker horn: jeg tar det jeg finner av rester i kjøleskapet, denne gangen ble det litt paprika, vårløk og soltørket tomat..
Sider
▼
torsdag 4. juni 2009
Fyllet har skylda
... men hvem har skylda for fyllet? Altså, nå håper jeg dere ikke leser feil, jeg har slett ikke havnet på fylla i ammetåka - jeg har bakt horn, og da gjør jeg alltid en klassisk "feil"! :)
.. ost og skinke må det være! Vi bruke også pepperoniost eller lignende, det glemte jeg å kjøpe i dag, men det smaker virkelig godt i disse!
Ingrid Espelid Hovigs deig med 45 g margarin, 3 dl melk, 35 gjær (jeg tok ca 8 gram tørrgjær), 3/4 ts salt, 1 ss sukker, 150 g sammalt hvete, grov og ca 250 g hvetemel. Heves 30 min først og etterheves 20-30 min, stekes i 15 min på 230 grader.
Godt!
SvarSlettHåper det går bra på jobb:-)
Natta
yummy, så veldig godt ut! rar form eller ikke.. :)
SvarSlettHerr Glede er en heldig mann! ;)
SvarSlettÅ gurimalla FOR EN HEADER!!! Den var RÅFIN, og helt meg!!
SvarSlettBle vanvittig sulten av å se de hornene, og ser at du har mange gode oppskrifter nedover. NAMNAM :)
He an fin helg!
Klem fra MAripari, litt misunnelig på headern
Åååh guriland, nå ble jeg sulten! det så kjempe godt ut :) takk for tips!
SvarSlettHei Glede :) takk for koselig kommentar på bloggen hos meg i går :)Matlaging er alltid hyggelig lesestoff og Camilla Plum er en favoritt hos meg. I går kveld begynte en serie med henne på NRK2 som skal gå hver torsdag kl.19.30 så da er det bare å følge med hvis det passer sånn :)
SvarSlettKoshold er en interessant ting og jeg er vel mer opptatt av det enn noensinne nå som vi har hatt sykdom i huset..Har dessuten en venninne som har en doktorgrad i ernæring så det snakkes mye mineraler og vitaminer innimellom :)Ønsker deg en fin fredag videre!
Her er det sur blåst og småregn i dag...Klem fra kardemomme :)