For ei fantastisk fin påske! Ei uke på mamma og pappas hytte i strålende vær.. Lunsjen tok vi ute flere dager. Lukten av varm grillkull er herlig!
Pannekaker...
Pinnebrød med skinkebiter og hakket basilikum.
Og klippfiskboller - frityrstekt i stekepanna på grillkull.
De ble laget av restene fra middagene kvelden før; klippfisk og potetmos blandet med litt mel og rullet til boller.
Har du tips til god utemat!?
Mmmmm, ser fantastisk godt ut!
SvarSlettOi oi dette så skikkelig digg ut !
SvarSlettSlike klippfiskboller har vi også prøvd, men vi rullet dem i brødkrumme.
Å lage mat ute er så trivelig :)
Du så artig at du tente på ideen med tre i plattingen ;)
Vi har isolert treet med isopor..altså vi har lagd 4 vegger med isopor i rundt og helt på jord.
Treet vokser ned i bakken under.
Ha en fin helg :)
Janne
Ser og høres kjempegodt ut!! Har bare laget pinnebrød!! Er nok mer innekokk, jeg ;-)
SvarSlettKos deg i helgen!!
Klem Siri