onsdag 9. juli 2014

10 glade om tid


1. Tid til å lage ekstra god pizza - toppet med ruccola fra egen hage.


2. Tid til å ta en ordentlig sommerrengjøring.


3. Tid til å pusle med malingsprosjekter med utsikt over Herr Gledes frodige hage.


4. Tid til å lage fruktsalat til lunsj.


5. Tid til å jobbe videre med utestua…!6. Tid til å lage god og hjemmelaget "strandmat". Endelig kan vi bruke egg i baksten også, for Lille Glede har vokst av seg eggallergien. En kjempegod deig å jobbe med! Vi erstattet melken med havremelk. Super å bake med.


Lille Gledes snurrer med ketchup, oregano, melkefri pølse (Go og mager) og hvit geitost (Balsfjord).


Snurrer til de voksne med ketchup, oregano, skinkebiter, revet cheddar og norvegia.


En deigklump til overs ble det også, og den fikk blande seg med grovhakket, melkefri sjokolade. Søte og salte, luftige rundstykker med sjokoladebiter… Nam!
7. Tid til å pakke strandvesken og nyte sommerværet med mine to små. Denne vesken fikk jeg tilsendt fra Bagorama og rommer myye! Til nå har den vært med på bryllup, overnattingstur, hyttetur og nå altså, på stranda. Oppdaget et lite søtt sysett og et praktisk håndspeil i innerlommen. Slike overraskelser liker jeg.

Vesken er sponset.8. Tid til å slappe av og trene, slik at overskuddet kommer og kreativiteten kan få utløp! Herlig!9. Tid til å plukke blåbær med denne jenta (og en liten sjarmør på 2,5) som har sin siste barnehagedag i morgen! Lille Glede må få et nytt navn her på bloggen, for hun er slett ikke liten lenger..!


10. Tid til å komme ut av bloggdvalen… 
Det var heftig å kombinere småbarnsliv, jobb og studier. Men jeg har tenkt mye på bloggen.. Så mye at jeg tror det er ei forandring på gang. 
Men det kommer jeg tilbake til! 
For nå er jeg tilbake!

4 kommentarer:

  1. Hurra, jeg er så glad for at du er tilbake! For jeg kjenner en varme lengst inn i hjertet når jeg leser innleggene dine. Så ekte og usminka og hjerteglade. Og Herr Glede har jammen grønne fingre- tar han kurs?

    Gleder meg til å kikke innom her fremover. Ønsker dere alle fire en fortsatt super sommer!

    Varme klemmer

    SvarSlett
  2. Stilt her inne også ja, savner å se hvordan dere har det! Og savner dere!! :* I jula kommer vi til Halsa, sannsynligvis 23.-27., vi vil komme på besøk!! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...