torsdag 28. oktober 2010

Englevinger og vanskelige fargevalg


I går kjøpte jeg faktisk julepynt. På vår nydelige, lokale interiørbutikk An Angel by my side, har de fått inn noen julevarer og jeg kunne ikke motstå disse sølvfargede englevingene.

Dette er en prøve... Vingene kan nemlig henges opp! 


Min svigerinne har begynt å jobbe på Skei fargehandel i Surnadal. I forbindelse med husbyggingen har vi mange valg å ta, og et av dem er valg av farger/maling og tapet. Da jeg i år jobber 100 % , er det få muligheter til å komme se i vei til fargehandelen, så snille Kristin (se den flotte bloggen hennes her) foreslo at hun kunne ta med seg noen tapetprøver og fargekart hjem, slik at vi kunne se på det en kveld. Det var utrolig kjekt å snakke med noen som har oversikt over fargene som finnes, hvilke som kan passe sammen og ikke minst som har mye erfaring fra eget hus. Kristin og hennes kjære satte oss også i gang med noen kreative tanker om uteområdet på tomta. Spennende!

Tusen takk for god hjelp K og T!


Her er fargene vi kom fram til. Det ligger an til mye hvitt, samt noe svart og grått. Tapet har vi ikke valgt enda, men det er masse fint, så jeg er sikker på vi finner noe spennende! Denne er en favoritt foreløpig:1 kommentar:

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...