mandag 11. april 2011

SofaGlede og andre gleder


Nå er loppesofaen fiks ferdig, takket være MAMMA og MORMOR!


Den ble sååå fin når knappene kom på!


Porselensknapper spesialbestilt fra Snella og Petronella.
I tillegg har mormor sørget for at de orginale knappene har blitt trekt i det nye møbelstoffet.


Dere skulle sett nåla de brukte for å feste knappene! Den var helt bøyd! Knappene måtte nemlig festes fra baksiden av sofaen...


Det er stor stas å ha en sofa som mamma og mormor har trekt om.
TAKK!


Søteste Datt og hennes kjære var på besøk i går. Hun hadde selvfølgelig med en gave, og gjett om jeg ble glad da jeg (vi...) fikk disse nydelige Rice-koppene. Har vært et tastetrykk fra å bestille dem på nett. Tusen takk, kjære dere! Det var kjempekjekt med besøk. Neste gang satser vi på overnatting!


Et lite glimt fra det som skal bli arbeidsplassen min, både med lærersysler og hobbysysler. Her står den sjarmerende skrivepulten som pappa laget på sløyden da han var fjorten, og her har jeg stort vindu og finfin utsikt. Herlige knapper i norgesglass. Resten får dere se når jeg har ryddet... Kremt.


I dag har vi fått badekar!! Hipp hurra! Et utrolig søtt, lite kar fra Vikingbad. Det skal snart settes hvit vask og hvite knotter på den gamle kommoden.Og her kommer vannet ut på badekaret! Så skjønn! Aldri sett noe lignende jeg.


Kom til å tenke på at jeg ville teste ut badekaret i kveld, og da kom jeg på en gave jeg fikk til 30-årsdagen i februar. Se denne flotte gaveesken med herlige såper fra Lush! Tusen takk igjen R og E! Jeg så det da jeg la inn linken, at jeg må titte mer på den nettbutikken.

Dette står på nettsiden:

"Lush lager nakne produkter:
Vi tror på å lage flest mulig produkter i fast form, på den måten sparer vi miljøet på flere måter. Det som du vil merke aller best, er at når sjampobaren eller massasjeoljen er brukt opp, er det ingen ting å kaste etterpå.

Våre produkter består for det meste av naturlige ingredienser, og om det er mulig, er de også økologiske.
Mange av produktene er faktisk ett hundre prosent naturlige!
Hos Lush er vi stolte av våre naturlige produkter, og vi merker dem derfor slik at du lett kan se hva de inneholder.
Mesteparten av produktene er ”vegan” – dette står helt nederst i ingrediensoversikten".


 

Apropos Snella og Petronella og min 30-årsdag. Her er en annen gave jeg fikk - fra våre nye naboer faktisk. De hadde fått med seg at jeg liker Snella og Petronella, og hadde kjøpt disse søte øredobbene til meg! Takk.


Lille Glede fant påskepynten på boden i går, og begynte å henge opp egg på alle dørhåndtak i andreetasjen... I fjor var pynten pakket ned i flyttelasset, så det blir stas å pynte i år. Ååå, som jeg gleder meg til påske!


I dag kom et rykende ferskt (ganske i alle fall) BoligLiv i posten. Det kribler i magen hver gang jeg får det! Spesielt oppskriftene er et høydepunkt for matglade meg.


God mandag!
Om alt går etter planen reiser jeg til Trondheim en tur i slutten av uka!

8 kommentarer:

 1. Så stilig den sofaen ble :) knappene var jo prikken over i en ;) Nydelige kopper du har fått fra Datt !
  klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Sofaen blei kjempefin!! Og ekstra stas når mor og mormor har stått for omtrekking, ikkje verst! Digger dei knappane frå Snella og Petronella:)
  Kjenner eg blei nyskjerrig på dei oppskriftene i bladet! Satser på at du dokunmenterer om du prøver noko nytt og spennende;)

  SvarSlett
 3. Jeg fryder meg over alle de fine bildene dine! Den sofaen din ble jo bare helt rålekker. Skal si du har flink mamma og mormor! Gleder meg til fortsettelsen :)

  SvarSlett
 4. For en fantastisk flott sofa!! Hurra for mamma'n og mormoren din!!! Nå har du et møbel for livet. Artig med de søte knappene :-)
  Og så koselig med bloggebesøk, og så fine kopper.
  God tur til Trondheim.
  Klem

  SvarSlett
 5. Ååååh, så nydelig sofa'n ble, rett og slett dritkul! :D

  SvarSlett
 6. Så utrolig stilig sofaen ble!
  Og nå gleder jeg meg ekstra mye til nytt BoligLiv - når jeg ser at det følger med et ekstra utelivblad :-)

  SvarSlett
 7. Så fin sofan ble, gjorde seg virkelig med de hvite knappene! Heldigris :-)

  God påske til deg! <3

  SvarSlett
 8. Hei! Så fin sofaen din ble :) Jeg har vært skikkelig nyskjerrig på resultatet og har vært innom bloggen din når og da for å se om bilde av sofaen var kommet... og endelig fikk jeg se det fantastiske resultatet! Morsomt når noen bruker Snella & Petronellaknappene på en så original måte ;)

  Ha en finfin dag!

  Hilse fra Marit
  (Sjefsknappesmykkeogsmykkeknapperdesigner i Snella & Petronella)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...