søndag 23. januar 2011

Husker du denne?


Nå har mamma, med litt hjelp fra meg, satt i gang med å ta av trekket. Vi er spente på om dette prosjektet lar seg gjøre. Jeg har lyst til å trekke den med noe svart. Tror det kan bli veldig stilig! Tror nok det kan bli en ordentlig utfordring.Takk til alle dere som fortsetter å stikke innom! Det er litt stille på bloggen for tida. Jeg har hatt influensa, og kroppen vil liksom ikke bli helt frisk. I tillegg driver vi jo med husbygging, og selv om vi ikke har gjort så mye selv enda, bruker vi mye energi på planlegging og valg som må taes. Gleder meg til å begynne å legge ut bilder fra vårt flotte hus! Nå har jeg snart blogget i to år, og tenker ikke å gi meg! Målet er å forsette med å legge ut små og store glimt av mat- og interiørglede i livet mitt.

4 kommentarer:

 1. Hei Glede!
  Dette sofa-prosjektet ditt ser veldig spennende ut. Det kommer til å blit knallfint, og GLER med til å se resultatet. Godt at du har mamman din til å hjelpe deg. Hva hadde vi gjort uten dem :-)?
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 2. gleder meg veeldig til å se fortsettelsen på denne sofahistorien ;)

  SvarSlett
 3. Tror den kan bli kjempestilig i svart!!!
  Håper du har blitt bra igjen nå, det er så kjedelig å gå slik å hangle!
  Gleder meg til å se mange bilder fra huset ditt, og hva alle valgene har falt på!!!
  Goklem fra Lunalu

  SvarSlett
 4. Oi, det blir spennende å se hvordan sofaen blir!:) Fysj, nå håper jeg du snart blir kvitt influensaen på ordentlig, slik at du føler deg frisk som en fisk.. Det er så masse basselusker som går nå, her har jeg hatt spysyke i 2 døgn, og kan vel trygt si at jeg er tom for energi.. men håper og tror at det har snudd nå :)
  I dag er det torsdag, og snart helg!
  Fortsatt god bedring, glede
  Ønsker deg en fin torsdag, og helg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...