søndag 15. mai 2011

Ut av boblen


Jeg har vært inne i en boble.. Som kontaktlærer har jeg foreldresamtaler høst og vår, og de ukene det pågår, blir det lite tid til slikt som blogging.


Tiden hjemme brukes da på familien. Puslespill er Lille Gledes favorittsyssel.


Vi har innsett at vi nå bor i et stort hus og ikke i en liten leilighet - det krever at man tenker litt "større" også når det gjelder interiør. Vi har mange ideer og ønsker, så vi har to lange innkjøpslister; en med overskriften "Bør kjøpe" og en med tittelen "Vil gjerne anskaffe". Utelamper, baderomsspeil, gulvteppe, kommode, garderobeskap, nytt spisebord (det gamle skal bli kjøkkenbord) osv.osv..


Herr Glede storkoser seg ute om dagen. Han har så smått begynt å sysle med "prosjekt hage", og han og svigerfar har planer om å starte med "plattingen" i uka som kommer. Vi gleder oss!Jeg og Lille Glede fikk et innfall om å bake grissini i dag. Oppskrift finner du i dette innlegget.
Denne gangen ble det "pizzakrydder" og salt på noen, og soltørket tomat og salt på de andre.


Herr Glede er på seinvakt, mens jeg har ordnet meg en god kveldsmat og skal se Farmen-finale. :)


Har også begynt å pønske litt på 17. mai-menyen. Skal ha en god, sein frokost før vi går i tog. Utklippsboka mi er fremme, og her er det spesielt mange fristende oppskrifter fra Boligliv.
Godt å være tilbake!
God 17.mai alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake snuppa, koselig å "se" deg igjen! :) Kjenner meg igjen i listelaginga der ja...

  SvarSlett
 2. Jasså, så du skal bytte ut det lille søte kjøkkenbordet? Hva med å sende det tilbake til Trondheim?;) Jeg synes det er så herlig!!

  Har nettopp oppdaget bloggen din! Tror nok du har fått en fast følger! Inspirerende!

  Marte

  SvarSlett
 3. Hei Marte! Alltid kjekt med nye følgere! Jeg skal ikke kvitte meg med det blå bordet, liker det veldig godt. Men det er nok litt for lite som kjøkkenbort for en familie. Skal få en hedersplass et annet sted i huset. Velkommen tilbake! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...