tirsdag 14. juni 2011

Dette måtte jeg bare ha..!


Dette finfine vatteppet har ligget hele våren og ventet på meg på vår lokale interiørbutikk.
Forrige uke sa lommeboka mi at det var greit å kjøpe det.


Jeg synes det er sååå flott! Og det står veldig fint til sofaen. Forresten står det fint til den grønne, gamle stolen som står ved siden av sofaen også, men det får jeg vise en annen gang.


Jeg har planer om å få opp denne hylla på veggen over sofaen. Må bare male den først. Da jeg satt i sofaen i dag, tenkte jeg at det kan bli fint med en gråfarge. Sofaen fremstår som beige, men har også noen grå tråder i stoffet. Tenker at det kan bli fint å ta igjen den gråfargen. Hva tror dere? Har jo også en grå skifervegg et annet sted i stua. Jeg må i alle fall prøve å bryte opp litt med alt det hvite. Har forresten bestilt et maleri av en venninne av meg også. Hun sitter i Geneve og maler i sitt atelier.. Ahh.. Høres ikke det herlig ut!?


Slo til på dette "ta 2 betal for 1"-tilbudet på puter til utemøblene på Kid. Kjøpte denne kurven i samme slengen. Det er egentlig en vedkurv, men tenkte at den var genial å plassere innom døra for å sette putene i - så pynter de opp litt også. Her står også en søt og sammenleggbar piknik-kurv jeg fikk av snille mamma. Tror den er fra Kremmerhuset. Nå trenger jeg bare litt sol slik at jeg kan innta frokosten ute. Jeg starter nemlig ferien om en uke - det skal rett og slett bli fantastisk!


Her er usikten fra min nye favorittplass for blogging (på kjøkkenet.. Sofaen jeg sitter i kan du se bilde av her) Her har man den fineste utiskta innenfra, i alle fall i førsteetasjen. Nå tror jeg faktisk sola titter frem et øyeblikk. Tror jammenmeg jeg skal gå ut og nyte den litt!

Ha en flott uke videre alle sammen - gamle og nye lesere!

3 kommentarer:

 1. Kjære Glede
  Åh, den sofaen ser nydelig ut å slange seg i! Og det nye vatteppet var delikat, jeg liker veldig godt grått jeg selv om jeg er "regnbuedamen".
  Tallerkenhyller er så fint på veggen med bøker, blader og bilder osv. Kunne hatt en tallerkenhylle i alle rom jeg.
  Nå går det fort til skoleferien, Glede!
  Jeg skal spise snitter og marsipankake med kollegaene på skolen fredag.
  Det blir litt sånn formell avskjedsstund for meg, selv om jeg dukker opp der som vikar med jevne mellomrom. Har sagt opp jobben nå, kunne ikke søke om det femte året med permisjon. Jeg er lykkelig med tingens tilstand og trives godt i denne løsrevne vikarrollen.
  Glade junidager til Glede!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Fine tekstiler ja!!
  Gleder meg til å se den nye verandaen in real..Kommer en dag!!
  Skjønner godt at jeg ikke ble med. Ble alt for rotete og mange ting. Dessuten tror jeg ikke det er den stilen NIB vil ha(gjestedommere inkl.):-)Og det var jo så mange fine kandidater!!
  Kristin

  SvarSlett
 3. Fine fine glede, endelig titter jeg innom igjen, og legger igjen en etterlengtet (hos meg) kommentar.. I den siste tiden har jeg slitt veldig med sykdom, som de ikke finner ut av, og jeg har ikke orket annet enn å ligge.. Nå føler jeg meg litt piggere, etter at jeg har begynt med noen tabletter som lindrer hodepinen, og venter spent på mageundersøkelse.. Håper jeg snart får noen svar på hva det er med kroppen min, hvorfor den bare har sagt.. stopp.
  Nok om det, det skjer spennende ting også - vi har nemlig tatt det valget om å flytte til Toten! Noen prosjekter er i sving med jobb for min del, men det er lagt litt på is til kroppen sier tipp topp tommel opp! Vi har en tomt i sikte, så hvis prisen ikke blir for stiv, går jeg i dine fotspor og blir husbygger til høsten.. Hjelpemeg så spennende! Men best av alt, valget føles så riktig - vi er så klare for å flytte til hus, hage, på landet, og bli (etterhvert) en liten familie :)
  Jeg tenker på deg, det skal du vite! Teppet var nydelig, og det passet utmerket til sofaen, virkelig. Jeg syns det hørtes kjempe fint ut med grå hylle (som kan ha noen pistasjgrønne pynteting oppå seg).. Kjempe lurt og kreativt var det også med den vedkurven som fungerer mer en fint til "puteholder". Inspirerende!

  Sender deg en stor klem og et stort smil

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...