lørdag 13. august 2011

En hjertelig hilsen...


... fra meg en lørdagskveld. Ferien nærmer seg slutten, og vi har vært et par dager på mine foreldres hytte på Oppdal. På tur dit, har det nå blitt et must å stoppe på nydelige "Kammerset og Spisskammerset" på Sunndalsøra. En drøm av et sted. Interiørbutikk OG kafe - som dere skjønner, her trives jeg!


Denne søte hjerteasjetten ble min. Akkurat nå ligger tilfeldigvis en "blomstermansjett" fra Noa Noa der.


Bordet ved min elskede loppesofa har omsider fått en liten oppussing, det var blitt flekkete og stygt. En runde med sandpapiret og et strøk med chi har det blitt, men jeg bør nok male et strøk til. For noen år siden ble det malt med antikkhvitt, men liker fargen chi mye bedre.


Var også en veldig kjapp tur innom en bruktbutikk på Oppdal, og fant 5 sett i dette kaffeserviset. Betalte 100 kr for hele serviset. Sannsynligvis ikke noe kvalitetsprodukt - det har kinesiske tegn på undersiden... Men - synes det er søtt og likte den friske blåfargen på det!


Nå har det fått plass i den fine tallerkenhylla jeg fikk av mammaen min.

4 kommentarer:

 1. Så fine ting! Og jeg smiler skikkelig hver gang jeg ser den flotte fugleputa :D Håper helga er fin!

  SvarSlett
 2. Hei Glede
  Wow, for en supersuperfin tallerkenhylle du har fått av moren din, den var innetier!
  Likte også godt den over sofaen og ikke minst selve sofaen. Herlig sitteplass!
  Så du starter allerede i morgen. Her i sandefjord starter nok de fleste lærerne opp onsdag med tre planleggingsdager og så kommer elevene mandag den 22. august.
  Håper batteriene dine er godt oppladet og ønsker deg en glitrende skolestart, Glede! Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. koppen är helt fantastiskt söt! ha en fin kväll! /emelie

  SvarSlett
 4. Gledeeeee!!

  Hei og hopp og tusen takk for fantastisk kommentar fra deg! Hadde glemt hvor morsomt det var å blogge - kommentarene fra dere kan jo løfte en til himmels!! Har hatt litt bloggskrekk det siste året, også på kommentarfronten, men jeg har fulgt deg hele veien, lest hvert et ord og sett hele husbyggingen fra a til å. For et fantastisk hus!! Og den utsikten! Også har det vært utrolig morsomt å sett bilder av lille Glede. Nydelig navn har hun også:) Og nå kommer lillebror til dere! Jeg har jo faktisk visst det en liten stund, leste det først i et innlegg der man såvidt kunne skimte ultralydbilder på billedlisten deres:) Gratulerer!! Det er så fantastisk fint med to små, selv om det er t-r-a-v-e-l-t til tider. Så nå må jeg løpe;)

  Varme klemmer og god helg til deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...