søndag 7. august 2011

Resultatet:


Å, som jeg elsker den nymalte stolen min!! Det var så morsomt å male med en slik farge, mye artigere enn med hvitt... Kjøpte en såkalt vannbasert oljemaling fra Gjøco, som tørker i en fei - så det var ingen sak å male denne stolen nei. Har en stol til, og tror kanskje den skal få bli lilla også.


Stolen skal ikke stå ute, dette var bare for å "vise den frem". Hvor den skal stå, får du se i et senere innlegg. Her ser dere forresten et glimt av vårt nymalte hus. Helt hvitt. Veldig fornøyd.


Fant et bilde på kameraet som Lille Glede tydeligvis har tatt. Nydelige sommerblomster!


I går prøvde vi en oppskrift jeg fant her. Denne anbefales virkelig!! Helt nydelig! Vi brukte indrefilet av svin, og i stedet for å grille den, stekte vi den litt i stekepannen, før den fikk noen minutter i stekeovnen. Skjyen kokte vi sammen med litt fløte, så fikk vi en god saus til. Som tilbehør bakte vi litt lettkokte nypoteter, gulrøtter og tomater, med salt, pepper, basilikum og olivenolje. Nam!

4 kommentarer:

 1. Fantastisk!!
  Er det noe jeg har fått sansen for de siste månedene er det fargen LILLA!!!

  SvarSlett
 2. Så fin en stol! :) Og gratulerer med lillebror på vei!! Jeg er visst litt fraværende fra dataverden for tiden, så jeg leser i rykk og napp :) Så spennende! Litt misunnelig kan jeg vel også være ;) hehe.. Bare ett lite år igjen på skolen nå, så skal det nok bli søsken på den lille gutten vår også :) Håper sommeren har vært fin! Klemmer Ü

  SvarSlett
 3. Stolen ble STILIG, jeg har en stor svakhet for lilla... både i interigør og klær.

  Maten så utrolig god ut, takk for alle mattipsene dine.. skal se om jeg en eller annen gang klarer å få ut fingeren ut å prøve jeg også.

  Klem

  SvarSlett
 4. Så nydelig en stol! Skull gjern ha hatt et malekurs t dæ;) Æ kjæm liksom itj i gang med planan æ har... :)


  Klem - Eva

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...