onsdag 27. juni 2012

Hjemmelaget ostekarbonade med karrisaus


Et kjempegodt middagstips som jeg av en eller annen grunn ikke har lagt ut før!

Dette er ei oppskrift fra et matprogram jeg så i studietida, og den har blitt en favoritt her i huset!
Oppskriften skrev jeg tydeligvis ned etter at programmet var ferdig, så mengdene har jeg ikke, men slumper i vei.


Gulrøtter bakt i ovnen med hele hvitløksfedd og olivenolje...
200 grader i 20-25 minutter.



Ostekarbonade

Karbonadedeig (evt. kjøttdeig)
Litt vann
Egg
Revet ost
Finhakket sjalottløk
Salt og pepper

Perfekt til å bruke opp små osterester. Bland ingrediensene for hånd og form passe store karbonadekaker - legg dem på et fat.
Stekes kanskje i 4-5 minutter på hver side i godt smør (el. olje), til de er gjennomstekte.



Karrisaus

Creme fraiche (1/2-1 boks)
Finhakket sjalottløk
Revet eple
Finhakket persille
En dæsj honning
Karri
Salt og pepper

Bland ingrediensene og vips, der har du en deilig karrisaus som tilbehør.



Herr Glede var visst beskjeden med karrisausen før bildet ble tatt.. Godt med masse saus, spør du meg. Mmm...




4 kommentarer:

  1. Namnam!! Dette hadde vært så godt nå og spise :) Nå ble eg sulten :D

    SvarSlett
  2. Hei :-)
    så koselig blogg du har :-)
    men masse inspirasjon , tips og oppskrifter :-)
    Ha en fin dag :-)

    SvarSlett
  3. kremt ..
    MED masse inspirasjon , tips og oppskrifter
    ( skal det selvfølgelig stå ...)
    Tips til meg selv - les alltid igjenom ,
    før jeg trykker publiser ..

    SvarSlett
  4. mm m, det så godt ut!
    og en av mine faviritt smaks-kombinasjoner er karri, og eple ;)
    tusen takk for bladet foresten, det var kjempekjekt, og er lest fra perm til perm :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...