søndag 18. november 2012

Har du en Pukka-favoritt?


Min favoritt er en av de nyeste typene, med peppermynte og lakris. Utrolig god!


Pukka-eskene er så flotte at jeg har begynt å samle på dem... Må jo kunne brukes til noe? Noen som har ideer de vil dele her?3 kommentarer:

 1. Min favoritt er den natt/kveldsteen med grå eske - har ingen her hjemme for tida så jeg husker ikke eksakt hva den heter eller hva den inneholder - men den er fast inventar på hytta på Røros...:) jeg har også tenkt at de eskene egentlig er for fine til å kaste.....sjøl om jeg har gjort det til nå! Kanskje de kan brukes til gavelapper? Var i Trondheim på fredag og svidde av en formue på sånt som bare er så lekkert, men som sikkert de fleste bare kaster etter utpakking..... Å lage dem sjøl av slike og andre esker kunne kanskje være noe? Eventuelt i kombinasjon med Dymo eller annet ....? Fint å se deg på igjen - til uka skal jeg legge ut åpningstider for Tingstuo før jul - hadde vært fint å se deg der;) Klem

  SvarSlett
 2. Male ja!! Du snubla... men du har vel reist deg igjen ;-)
  K

  SvarSlett
 3. Jeg er usikker på hva som er min favoritt, men de jeg har kjøpt har gjerne ikke vært kjempe gode, men dekorative ;) Jeg falt pladask for koppen din der imot! Alt som kan skrives med tavlekritt treffer blink hos meg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...