lørdag 24. november 2012

Rent bord


Nyvasket hus, det er fint på en lørdag det!
Da kunne jeg faktisk ta noen oversiktsbilder også... Som regel ligger det hobbysaker, leker, klær og slikt strødd rundt. Det hører jo med i småbarnslivet, men til helg er det godt å rydde unna litt.


Min snille, snille mamma har strikket to puter til oss. To ulike gråtoner, med knapper med grafisk mønster på baksiden. Myke og gode! Takk, mammaen min.


Jeg kjøper sjelden noe nytt for tida, men en vase og en telysestake (begge fra Bloomingville), ble med hjem fra en lokal interiørbutikk her om dagen.


De som har fulgt meg en stund, vet at vi har skyvedør fra kjøkkenet og ut på terassen. Det var Herr Glede som fikk den glupe ideen om å bytte ut det store vinduet fra orginaltegningene på huset, med en skyvedør. 

Det har vært så utrolig fint lys ved soloppgang og solnedgang nå i november. Rosa himmel!


Juleutgaven av BoligLiv kom i posten denne uka. Masse inspirerende lesestoff!

Flere som kjøper vinflasker fordi de ser fine ut utenpå..?Det gamle kjøkkenbordet fra min mammas barndomshjem er nå byttet ut med spisebordet vi hadde på stua. Det kjøpte vi på Bolia for penger vi fikk i bryllupet. Det gamle bordet var utrolig flott, men ble litt "ruvende" inne på kjøkkenet.Mamma og pappa har fikset litt på kjøkkenet, og dermed var vi så heldige å få ta over dette spisebordet fra Living. Stolene vi har for øyeblikket, passer så dårlig inn, at jeg tok dem bort for anledningen.. :) En corokia har fått plass på bordet.


Jeg skal straks i gang å lage "Fiskesuppe fra Paradiset" - første gang jeg prøver akkurat denne. Blant annet fennikel, safran og fersk rosmarin som smakstilsetninger. Sammen med Kasparas olivenboller blir dette knallbra på en novemberlørdag!


Ønsker alle en flott lørdag!

3 kommentarer:

 1. Ooooh, heldig med omplasseringa av spisebordet fra Living da, det der er så stilig! :D

  SvarSlett
 2. Såå fint dere har det! Masse inspirasjon i bildene dine. Håper helga er flott!

  SvarSlett
 3. Så fint dere har det! Gleder meg til søndag!:) Tar ikke med meg røverne mine btw for vi har besøk av Dan Harrys bror og hans barn da - tenker de heller har lyst til å være hjemme da.
  Hvor kjøpte du corokian din? Har letet og letet serru:)
  Godklem fra Kristin

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...