onsdag 11. september 2013

Stå på!

I helga skjedde det noe uventet. Jeg tenkte litt på om jeg skulle fortelle om det her på bloggen, men siden bloggen ble nevnt da det skjedde, har jeg bestemt meg for å dele det med dere.

Stå på-prisen er ei "klippfiskkjerring". Å bli sammenlignet med ei slik dame, er jo en ære!

Jeg var konferansier på Bygdadagen i Halsa, og helt på slutten av dagen skulle "Stå på-prisen" deles ut av Valsøyfjord Bygdekvinnelag. Lettrørt som jeg er, sto jeg allerede med tårer i øynene etter at to andre hadde fått kulturpriser. Da jeg hadde annonsert utdeleren av prisen, begynte hun å lese begrunnelsen for årets "Stå på-pris-kandidat". Jeg funderte på hvem det kunne være - helt til hun sa "gledelig glede" - da gikk det opp for meg at det var meg hun snakket om!

Innimellom er det stille her på Glede-bloggen. Da hender det jeg "står på" med små og store prosjekt her i bygda. Det er utrolig stas at det blir sett og verdsatt av andre, og det gir meg motivasjon til å fortsette. Det er så morsomt å engasjere seg i lokalmiljøet! At også Glede-bloggen ble nevnt, blir jeg rett og slett glad av. Jeg har jo hele tida tenkt at målet med bloggen er å formidle glede i en eller annen form!

En stor og ydmyk takk til Valsøyfjord Bygdekvinnelag for prisen!

Temaet for Bygdadagen var "Halsa - der alle skulle tru at alle ville bu", og derfor tatoverte jeg som konferansier denne midlertidige "kjærlighetserklæringa" til bygda mi. 

Halsa i mitt hjerte!2 kommentarer:

  1. Gratulerer flinke du - har fulgt med i avisa og ser at det spirer og gror der borte i nabobygda :) Kjempeviktig arbeid, for alle som driver på - og for alle rundt som nyter godt av det;) Stå på videre - prisen har du nok ærlig fortjent:))) Klem

    SvarSlett
  2. Gratulerer! Så flink du er.

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...