lørdag 5. oktober 2013

Lille Gledes sirkusbursdagLille Glede har blitt 5 år! Hun har faktisk blitt så stor at jeg tror hun må få et nytt navn her på bloggen. Forslag? Inspirasjon til antrekket fant jeg inne hos Borghildpia.


En fin måte å åpne gavene på, er å leke "flasketuten peker på". Bursdagsbarnet starter med å snurre flasken, og så får han/hun gaven med den som flasketuten peker på. Denne personen snurrer neste gang. Slik blir gavene åpnet i en rolig og fin atmosfære, med fullt fokus på hver gjest og deres gave.


Da gjestene kom, spilte vi sirkusmusikk vi fant på youtube og slik var stemningen satt! :)


Nettet er en fantastisk kilde til inspirasjon. Fant masse tips gjennom bilder jeg fant! Synes det er flott å feire med litt brask og bram. Selv om hverdagene er fine, er det stas å gå litt bananas innimellom; pynte og fjase og kose oss!


Mye av pynten er kjøpt på Søstrene Grene, og fat, hatter, servietter og sugerør er kjøpt inne hos Fjeldborg. Pompomene fant jeg på Kremmerhuset.


Først serverte vi taco... Enkelt og godt!

"Tyggisautomat" fra Nille.
Dette ble populært hos barna! Om det var klistermerket eller fiskene som gjorde susen, spiller ingen trille - for barna spiste frukt som bare det. Både klistermerkene og fiskene er kjøpt på Søstrene Grene. Hadde lyst til å prøve å lage kokosboller, men jeg innså at det måtte være OK å kjøpe dem. En kan ikke rekke alt.Popcorn i kremmerhus.


Og sjokoladekake hører med! 
En flott sirkusbursdag vi kommer til å huske!

3 kommentarer:

 1. For noen søte bilder! Gratulerer med dagen til "Lille" Glede! Tenk at hun allerede ble 5 år!
  Klem, PillePalle

  SvarSlett
 2. Åh, for en fantastisk femårsdag! Og den lillestore Glede er så søt. God helg!

  SvarSlett
 3. For ein utruleg herleg sirkusbursdag :) Dette innlegget må eg definitvt hente fram igjen om nøyaktig eitt år når det blir 5-årsdag her i huset :) I år er nemleg prinsessebursdagen i boks - til ei lita prinsesse som blir fire. Stor stas å få velge temaet sjølv :)
  Kjempesøt sirkusprinsesse og artig klovn :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...