søndag 16. februar 2014

Grønn


… en farge jeg har blitt veldig glad i de siste årene. Vurdere å male et møbel, men inntil videre begrenser det seg til noen drypp her og der. Fineste Marthe med bloggen "Marsipan og smilefjes" skrev også om grønne gleder her om dagen. Har du ikke vært innom henne, må du snarest klikke deg inn. Tryller med både ord og interiør den dama! Tivolilampa fra bestemor ble også enda et hakk finere med litt grønt på, syns jeg. Bak hyssingen skjuler det seg noe gulnet plastikk. Mer glad i denne tivolilampa enn jeg kunne blitt i en ny lampe. Plakaten fra Petrified in Pink er en av de få plakatene med skrift. Synes det fort kan bli klisjefylt. Akkurat denne treffer meg - og så var den så… nydelig grønn.. :)

P.S. Til de som venter og venter på oppskrift på sjokoladefondant med lakris - den kommer snart! Og JA, det var veldig, veldig godt!

1 kommentar:

  1. Enig - grønt er flott - likevel teller jeg på knappene om dagen; skal det, gjennom mange år, grågrønne kjøkkenet mitt få en annen farge nå i vår? Det trenger sårt et løft men.... Vanskelig valg.....Lampa di kledde i alle fall den nye surringen helt nydelig- er litt enklere med små fornyelser som fort kan endres, enn det er med hele rom!!! Ha ei flott uke der borte hos deg:) Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...