onsdag 14. april 2010

Livet blir bedre...

... med sjokolade! For min del, helst mørk og litt bitter... Bare en liten bit etter middagen. Mmm.. Nå har jeg funnet nettstedet jeg har letet lenge etter: http://www.okosjokolade.no/! Her finner du nettbutikk med alt du behøver for å lage din egen sjokolade, og alt er økologisk! Gjett hvem som skal prøve seg som sjokolademaker..!

Her finnes også oppskrifter (f.eks chilisjokolade..!) og masse interessant lesestoff om sjokolade.. Skal ha meg en liten handlerunde innpå her i løpet av helga. Her selger de også kakaopulver som jeg skal bruke i verdens beste frokostblanding.. Før helga venter jeg en pakke fra Kaspara på noen godbiter jeg har sikret meg; en retropose og en Wiinblad-platte... Gleder meg!

3 kommentarer:

 1. Sjokolade er medisin for meg! og noe jeg aldri kan slutte å nyte.. Slik er det nå bare ;) denne siden sjekket jeg ut for noen dager siden også, mener jeg fant den i det nye rom123.. Skal testes ut ja :) Jeg er hjemme en liten tur nå, og har hatt full dag med dybdeintervjuer til oppgaven min.. Nå er jeg litt sliten i hode og kropp, og skal bli godt legge seg. I morgen kommer Øyvind hjem, så jeg henter han på gardemoen. Kjærestetid blir ekstra hellige nå, jeg blir veldig sliten av eksamenperiodene og spesielt nå som det er den siste og viktigste.. Tenk, snart er jeg ferdig! :) Sov godt, glede.. Du gjør meg glad!

  SvarSlett
 2. Sjokolade!!!! Hva er det for noe med disse brune (liker ikke hvit), syndige, smeltende, deilige, søte bitene? Jeg elsker det, kommer aldri til å slutte å spise det, nyter det og synes det er noe av det beste i verden. Jepp, så lidenskapelig er jeg til sjokolade:) Fikk en sjokolade av Kaspara en gang som det stod "chocklad er också mat" på, hehe, den syntes jeg var fin:)

  Blir kjempespennende å høre hvordan det blir å lage sin egen sjokolade. Så kult! Må sjekke ut denne siden. Du er flink!

  Det er fullstendig lov å nedprioritere kommentering og denslags når man har hendene fulle med jobb og familie. Jeg har også blitt nødt til å kommentere litt sjeldnere, men jeg titter alltid innom deg. Alltid:)

  Fin dag til deg!

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Mmmmm, kommer gjerne å spiser gledesjokolade jeg ja! ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...