lørdag 3. april 2010

Nye minner...

... fra Varpet; familiehytta...
Lille Gledes første tur i pulk
Grilling og aking utenfor hytta

Tapas med bror Gledes spanske omelett, Kasparas olivenboller, Herr Gledes aioli og Gledes kjøttboller
Mamma Gledes nydelige lammelår med saltbakt rødløk. Bedre for hvert år!
Og ikke nok med det! Glede børstet støv (bokstavelig talt) av slalomskiene, og ble med bror Glede en tur i bakken. Leeenge siden sist, men veldig morsomt! Fikk noen artige blikk med mine over 15 år gamle ski.. Hihi.. Da er vi tilbake i kårboligen, hvor jeg og Lille Glede skal nyte den siste delen av ferien, mens Herr Glede må jobbe. Vi har hatt en nydelig dag i dag, håper på like fint vær i morgen!

6 kommentarer:

 1. Høres ut som om du har hatt en koselig påske - herlige bilder!!! Håper du får ei flott påskehelg også! KLem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Heisan du store planlegger!
  Hi, hi... kanskje du blir mer impulsiv med årene. Her går det nesten for vidt den andre veien. Null niks planlegging. Vi hiver oss alltid på turer en dag før avreise og slikt.
  Godt vi er slik begge to hvis ikke er jeg redd det ville skape store frustrasjoner!¨
  Så herlig påske dere har! Og gjett om jeg la merke til at kasparas olivenboller var en del av kosen!? Så moro!
  Og du har vært sprek i slalåmbakken! Jeg er SÅ elendig i mortorikken på ski, at jeg må holde meg til bortoverski. På en skidag på skolen kjørte jeg på tre førsteklassinger og to mødre! Det er bare å hoppe til side når Kaspara kommer susende i løypa!
  Kos dere masse i avslutningen av påskeferien!
  Stor klem fra kaspara

  SvarSlett
 3. Det høres ut som du har hatt en kjempe fin påske, glede, med masse snaddermat :) nam! Jammen står det ikke respekt av støvtørkingen av skiene, og ikke minst akingen ;) Var det gøy? Det er lenge siden jeg har stått selv, så jeg må nok tørke støv av snowboardet.. neste år :)
  Håper du og lille glede koser dere de siste dagene av påsken. Vi er tilbake i oslo og koser oss med litt rødvin, film, tvspill og god mat. Egentlig litt godt å ha noen dager sammen her i Oslo også. Det blir ikke så mange helgene vi er alene her. Jeg fikk en dose med toten-påske og da ble denne uken perfekt. Nyt de siste dagene, glede :) du er så fin, så fin!

  SvarSlett
 4. hei hei.
  Så herlig det så ut på Varpet.
  Digg med hyttepåske.
  Også lager dere så mye god mat ja...hm....digg.
  Men du, jeg har ikke tavlemaling, huff, kanskje det ikke går av da?..ja ja..får bare male veggen omatt da! hihi...
  Akkurat nå baker jeg boller, føner håret og rydder huset...yoho...Eller rettere sagt, Hr D støvesuger og jeg diller lett rundt..
  Oki, får passe bollene je.
  Klem
  Drops

  SvarSlett
 5. Det høres deilig ut, kjære Glede! Klem Fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. god overstått påske Glede!

  Høres ut som dere har hatt noen strålende dager! Og det høres ut som vi har hatt noen av de samme opplevelsene i påsken: første pulktur, tapaskveld med olivenboller og gamle ski (jeg har også prøvd meg på noen gamle slalomski i påsken. Hjelp!) Jeg synes nesten det var trist å komme tilbake til byen i går, men no livnar det i lunder og våren er i anmarsj, så det blir nok bra allikevel.

  Og du, jeg ble veldig, veldig sjarmert av påskepynten i innlegget under her. Kjempefin idè med hånden til Lille Glede. Må kopieres!

  Ha en flott uke kjære deg!

  Klem, klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...