onsdag 29. september 2010

I love Nexus


I forrige innlegg lovte jeg nye, spennende oppskrifter i neste innlegg - MEN i dag har jeg og min kjære hatt  en utrolig spennede dag og jeg må bare dele dette med dere. Nordbohus (ved Gh-bolig) bygger nå to Nexus i Jordbærvegen i Molde, og da vi skulle møte elektrikeren i dag, var vi så heldige å få ha møtet der!! For det første; huset er bare helt nydelig. Vi er såå fornøyde med at vi valgte akkurat denne hustypen. Elsker den åpne løsningen!

Jeg skulle gjerne vist dere flere bilder, men i kveld var det utrolig vanskelig å få lastet opp bilder, vet ikke hva det er. Men - møtet med elektrikeren gikk fint, han var veldig hyggelig og jeg tror vi fant gode løsninger. Vi fikk også til noe vi har hatt lyst på; uplights. Bare to, men tror det blir kjempestilig. Hvor de ble plassert, forblir en hemmelighet inntil videre...


Dere kan tror jeg "møblerte" i hodet mitt i løpet av de to timene vi var der: der kan vi ha loppissofaen, kanskje vi skal ha spisebordet der i stedet, der kan bildet av Lille Glede passe, slik skal gjestesenga stå osv.. Har spennende planer for mange rom, og kan nesten ikke vente til det blir ferdig... Hvor jeg skal plassere loppissofaen? Dere vet jo at jeg savner kafèlivet. Kanskje får jeg mitt egne lille "kafèhjørne" i huset vårt? Stay tuned.

5 kommentarer:

 1. Vakkert ja, dere er noen heldiggriser! :)

  SvarSlett
 2. Artig, artig! Blir spennede å følge med framover:)

  SvarSlett
 3. Åh, så spennende!!! Kribler i magen nå, tenker jeg. Ja, jeg tuner meg inn igjen snart.
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjære Glede
  For et spennende hus dere får, og DE STORE flotte vinduene! Tenk på hvor lyst og luftig det vil bli der inne.Herlig!
  Skjønner det er utrolig fascinerende å følge med i prosessen på det som skal bli ens eget hus.
  Så synes jeg loppesofaen var såååå sjarmfull! Likte formen og fargen og det hele.
  Det er slike innslag i et hjem som skaper personlighet og spenning synes jeg.
  Her begynner skolens høstferie i dag. Vet jo at noen steder er det uke 41 som er høstferieuka og det gjelder muligens deg.
  Vi skal være hjemme gutta og jeg, mens far i huset er i "perioden sin" og jobber seine kvelder og helger. Gutta Boys og jeg får finne på noen koselige ting sammen.
  Ha en glad helg, Glede! Klemmmer fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Hei, Hva ble huset kostenes? Vi drømmer selv om Nexus, men frykter at det blir for dyrt dessverre.

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...