lørdag 25. september 2010

Loppesofa!

Forrige helg var det loppis her i bygda. Da var vi i Trondheim, og jeg var litt småskuffet over å gå glipp av det. Men.... tror du ikke det var restsalg på torsdag! Og der sto denne:


Likte den med en gang. Likte prisen også; 400 kr. Den er i veldig god stand og visstnok lite brukt. Sofaen er opprinnelig fra et hjem på østlandet, men har stått ubrukt mange år i Kristiansund. Kjøpte den ikke først, men da jeg kom hjem, ble jeg og Herr Glede enige om å ringe å holde den av. Vi tenker å trekke den om - kanskje i svart? Lurer på å gjøre noen morsomt med knappene.. Tror den kommer til å bli finfin i ei av stuene i det nye huset vårt. Mandag begynner de forresten å sette opp huset... Tenk det!


Vi fikk presset den inn her i bestemors leilighet, på Lille Gledes rom. Hun hoppet opp i den med en gang! Både hun og resten av familien konkluderte med at den var riktig så god å sitte i. Tror vi kommer til å bli veldig glad i denne sofaen.Kjøpte også en søt, liten settekasse til 20 kr. Den og nye, herlig matoppskrifter kommer i neste innlegg.
Helst ville jeg fått til flere innlegg i uka, men svusj - så har det gått en uke siden sist. Ønsker alle en finfin helg videre!

7 kommentarer:

 1. Herlighet, så fantastisk fin! Og jeg blir så glad av bloggen din, og er fast leser :)

  SvarSlett
 2. Den er fin!! men vet du, Kari og johan Romfo har to fiiiine sofaer til salgs også!! Kjempefine!! Ta deg er tur for å se en dag:-)
  Vi var der i dag, jeg og to venninder.
  God lørdagskveld
  K

  SvarSlett
 3. vanvittig fin!! denne har et utrolig stort potensiale!!

  SvarSlett
 4. Den likte jeg ogsaa! Fyttirakkern saa fin.
  ...lenge siden jeg har vaert her ogsaa, men tilbake i bloggverdenen naa:)Blir veldig spennende aa fölge med paa husbygginga!

  SvarSlett
 5. Oooo, den var knallkul! Og så spennende å trekke opp da, gleder meg til å se! :D
  Blir sikkert fin i "en av stuene" ja! Enn det! Flere stuer!! ;)

  SvarSlett
 6. Så fin sofa! Har selv kikka på en slik til hjemmet - den ligner noe jeg så i en designbok (og den var dyr) Ser litt vanskelig å trekke om men det blir nok fint ( men jeg likte godt fargen den har nå da...)

  SvarSlett
 7. For en herlig sofa dere fant! Jeg elsker sånne gamle møbler! Skjønner godt at du gleder deg til å flytte inn i nytt hus! Er sikker på at du planlegger og koser deg med tankene på farger og stil når den dagen kommer. Og plutselig er jo dagen der! Skal bli moro å følge dette prosjektet. Sofaen var i hvertfall supersøt :))Ha en fortsatt fin dag :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...