søndag 30. oktober 2011

Corokia på plass i Svingen


Herr Glede og jeg har vært i byen i vårt hjerte - Trondheim. Herlig gjensyn! Selv om det var babyutstyr som stod på innkjøpslisten, måtte jeg jo innom favorittbutikkene. En av dem er Cornelias hus, og mens Herr Glede stod utenfor og ventet, la han merke til at de hadde Corokia stående ved inngangspartiet.


Siden han er den i familien med grønn fingre, hadde jeg jo gjort han oppmerksom på at dette er den nye bloggeplanten. De hadde bare en igjen, og den sikret vi oss.


Jeg har aldri sett denne planten før, men den er virkelig fin altså! Vet ikke om den har funnet sin plass i stua enda, men den står i alle fall her i vinduskarmen enn så lenge.


Vi parkerte rett ved siden av bruktbutikken Tante Isabel. Her kom jeg over en liten stabel med Bjørn Wiinblad-platter! Bare en ble med meg hjem, så om noen andre i området er på leting etter slike platter, finner du slike på Tante Isabel. :)Sjokoladefondant en regntung søndag er slett ikke dumt! Den er utrolig rask å lage, og smaker nyyydelig! Oppskrift finner du her.

2 kommentarer:

  1. Fint! Jeg har spist gulrotkake i dag, det var veldig bra på en søndag.

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...