fredag 4. november 2011

19 grader...


... er ikke så verst når vi har kommet til november. Her i denne stolen har jeg kost meg en liten stund i dag, sammen med Sweet Paul. Det var så varmt at jeg måtte "kaste" strikkekofta. Har begynt å drømme og planlegge førjulstida. Nå har jeg termin 15. desember, så vi får se hva jeg får gjennomført... Men det er deilig å drømme seg bort!


Veldig fornøyd med disse rosene jeg kjøpte på Plantasjen. Dama som hjalp meg sa de skulle blomstre langt utover høsten, men at de skulle holde så lenge, det trodde jeg ikke.


Elsker å se ferja gli over fjorden.


Nå står ei gryte med Stifado og godgjør seg på kjøkkenet. Det lukter høst, kanel og rødvin! Hjortekjøtt brukter vi forresten i denne greske retten, og det funker fint! Oppskrift finner du ved å trykke her.

4 kommentarer:

 1. Så fine ting å glede seg over. God fredag og god helg!

  SvarSlett
 2. Åå hørtes ut som en herlig dag :)
  ja denne november er sannelig merkelig, husker snøen dalte og ble liggende i fjor. Nydelig utsikt dere har fra huset.
  Kos deg med fredagskveld ;)

  SvarSlett
 3. Heisan Glede
  Kjente jeg fikk lyst til å sette meg på flyet å reise til Kreta da jeg så Stifado-gryta.. men det er vel kanskje uro på pengefronten der og etter hvert....
  Det ser heller ikke dumt ut å bo der du bor. Jeg hadde simpelthen elsket å sitte og se ferja passere. Det er noe med vannet og meg, kanskje fordi jeg er gammel sjømannsdatter. Jeg kan stirre på det i timesvis! Så herlig å kunne sitte ute enda, liker at det ikke er full vinter med snø og piggdekk jeg!
  Nå skal vi kle oss og reise til familien til en klassekompis av minstemann som vi er bedt til i kveld hele hurven. Koselig å ha med ungene og at de har noen barn på stedet vi skal til samtidig som vi voksne får pratet litt mer enn ved sidelinja på fotballkamper.
  Ha en strålende lørdag, Glede!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Ah, the good life finnes på Halsa skjønner jeg! ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...