søndag 22. januar 2012

iMac og beste tips


Vi har kjøpt oss iMac! Hurramegrundt - den er nesten litt for fancy for oss, i alle fall foreløpig. Tar nok litt tid før vi venner oss til den, men det er veldig kjekt å ha fått en ordentlig maskin. Den stakkars bærbare PC`en vår blir til tider så varm at den slår seg av, så var på høy tid at vi skiftet den ut. Vi vurderte en MacPro, men denne stasjonære kostet det samme, har større skjerm og er så lekker at vi er svært fornøyd med at valget falt på den.


Skrivepulten pappa laget på sløyden som 14-15-åring (!) fungerer foreløpig som databord. En mer komfortabel stol står høyt på ønskelisten. Mac`en står så nærme sofaen at vi lett kan sette på en film (og litt godis)! Supert!Og så jeg da, som vant en støvsuger for beste tips i den siste utgaven av Boligpluss! Hurra! Det var jo mamma og mormor som gjorde jobben og trekte om sofaen, så all ære burde gått til dem, men jeg trøster meg med at jeg i alle fall så potensialet i den gamle sofaen og fikk ideen til å kjøpe knapper fra Snella og Petronella. Min kjære, fine mormor gikk nylig bort - så den sofaen betyr nå enda mer for meg! Det vil nok sitte langt inne å eventuelt trekke om den på nytt i framtida.


Premien var en Ergo Rapido Special Edition i perlehvitt fra Electrolux og den kom i posten til helga. Kjapt levert, må jeg si! Vi har jo sentralstøvsuger, men har funnet ut at det kan være kjekt å ha denne stående på kjøkkenet. Her må vi nesten støvsuge hver dag rundt benkene, og da er det helt greit at jeg slipper å hente den svære sentralstøvsugeren. Den var veldig god å bruke også - den fungerer nesten som en mopp, den kan dreies 180 grader. Og jammen sitter det ikke en ministøvsuger på den også! Smart! Jeg fikk faktisk også Boligpluss i posten, det var snilt! Fikk kjøpt en basilikumplante til helga, og da ble det hjemmelaget pesto. Den skal vel helst lages i morter, men jeg synes det funker fint med stavmikseren også jeg. 

Pesto

2 dl basilikumblader
2 hvitløksfedd
30 gram pinjekjerner
ca 1,5 dl olivenolje
ca 5 ss revet parmesan
salt og pepper

Kjør sammen alt untatt hvitløk, salt og pepper. Tilsett presset eller finhakket hvitløk, og smak til med salt og pepper.


Torsdag ble det pestobakt laks (nam) og fredag ble det pizza med tomatsaus, pesto, spekeskinke og ruccola (dobbeltnam). Hjemmelaget pesto er så utrolig mye bedre!

4 kommentarer:

 1. Her også en iMac! Bare digger den! Bra bestemmelse!
  Klem, PiPa

  SvarSlett
 2. IMac er så pen! Så ren og fin å se på. Jeg ønsker meg en selv, men må nok klare meg med den bærbare pc'n litt til. Det er rart hvor fort man blir "hekta" på Apple produkter.

  Og gratulerer med premie! Støvesugeren så kjekk ut:)
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 3. Hei fine <glede!

  Endelig kan jeg kommentere igjen! Har slitt så med internett-forbindelsen i det siste at jeg har vært på tanken på å kutte bloggingen. Er jo ikke noe morsomt når man ikke får kommentert hos folk! Gratulerer med fantastisk mac! Oj oj oj, så flotte disse er... her trengs det sårt en ny pc, og en slik skal vurderes. Om budsjettet tillater det. Men noen spesielle ting må man jo unne seg;) Og dette er jo rene smykket:)

  Og så moro at du vant støvsuger, og ekstra moro å få bilde av sofaen i Bolig Pluss:):) Det fortjente du, sofaen er knallfin!

  Smeltet helt av bildet av lillegutt nedenfor her... sukk, så søte, fine og absolutt hjertesukk-nydelige disse små nurkene er. Håper du nyter tida!

  Gode klemmer fra Marthe som titt og ofte sender tankene til Glede

  SvarSlett
 4. du er virkelig i vinden du ;) gratulerer med bilder på trykk, den sofaen er virkelig FLOTT!
  ..støvsugeren virka super!


  ..enda flottere var bildene jeg så hos Lediard, av en nydelig familie på 4 ;)
  virkelig fine!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...