tirsdag 17. januar 2012

Morgenfryd


Tenk å kalle ei oppskrift Morgenfryd!? Det appellerer til meg! Oppskrifta er fra "Spilopper og stjerneskudd" av Sif Orellana, nevnt i forrige innlegg. Nydelig kokebok!


Morgenfryd

1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkerkjerner
1 dl mandler (jeg brukte valnøtter)

Kjør alt i en blender. Kan brukes i grøt, i brøddeig, i yoghurt, som basis i frokostblanding osv.Tidligere stod tre bokstaver på tallerkenhylla - nå er det fire, mitt nye favorittall. En leser spurte hva gutten vår skal hete. På denne bloggen velger jeg foreløpig å kalle ham Mini-Glede (etter forslag fra en av dere), men kikker dere innom husbloggen vår, kan dere se litt mer av familien min.


Måtte bare vise litt herlig kunst av Lille Glede, fra barnehagen. Her har de visstnok brukt klinkekuler med maling for å lage bildene. Stilig! Brukte litt washi-teip for å henge dem opp. Alle de fine julekortene får henge ei stund til...

1 kommentar:

 1. Heisan!
  Takk for frokost-tipset :-)
  Vår lillebror har også laget sånne klinkekuler-bilder. De fikk en ny assistent i barnehagen som husket at hun hadde laget sånne da hun gikk i barnehagen, for ca 20 år siden.
  Så forresten sofaen din i BoligPluss som jeg fikk i posten i går. GRATULERER!! Kjente den igjen med en gang ;-) Nydelig.
  Klem :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...