tirsdag 15. mai 2012

I slaget (og etterlysning av lakrisvinner)


Jeg deltok på bruktmarked i helga, der en gjeng damer solgte egne ting og tang. Jeg sikret meg en slagbenk til 200 kr. Fikk bare sett den på bilde, men tok sjansen, da jeg har letet lenge etter en slik benk. Denne var ganske liten, så tenkte at den kunne passe fint på kjøkkenet. Utrolig praktisk å ha ekstra lagringsplass på kjøkkenet, for det ligger gjerne leker og slikt og slenger, og da kan vi bare legge det oppi dit når kvelden kommer. Noen som kjenner seg igjen? Benken viste seg å være forholdsvis ny, sikkert IKEA eller noe slikt. Litt spent på hvordan det ble sammen med kjøkkenbordet, da det er ganske spesielt - men synes det er litt kult med en god miks av alt mulig. Lille Glede har allerede lagt sin elsk på benken, og har vært både oppå og nede i benken. Nå fikk vi også snudd kjøkkenbordet andre veien, og det ble dermed bedre plass rundt. Kanskje ender den på et barnerom etterhvert.


NB! Om ikke vinneren av lakris-gi-vekken melder seg snart, må jeg nesten trekke en ny vinner. Tone (krapfoss@hotmail.com), send meg en mail på gledelig.glede@gmail.com

2 kommentarer:

  1. Så fint du har det - spennende kjøkkenbord:) Benken passa jo veldig godt inn der den står:) Kjøpte en slagbenk i Sverige for noen år siden - den har vi på hytta på Røros - av den lange og gamle og TUNGE sorten - fin men plasskrevende på en annen måte enn disse små. Fin 17.mai til deg og dine:)

    SvarSlett
  2. Så fin en benke!! Og til bare 200kr da - røverkjøp!:) Kjenner jeg skulle ønske jeg var der også, sikkert masse fint der!
    Gratulerer med dagen! Vi er hjemme på Tustna i år (DH på jobb). To virvelvinder rundt meg nå - sukkerhøy er bare forbokstaven...
    Klem fra Kristin

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...