lørdag 26. mai 2012

MatGlede samlet på et stedEndelig har jeg startet arbeidet med å samle alle oppskriftene fra bloggen på et sted. Synes selv det er kjekt å lett kunne finne bestemte oppskrifter, men håper at du også finner noe du blir fristet av der!

Under headeren, øverst til venstre, ser du ei "side" som heter MatGlede. Klikker du der, kommer du til et slags register.

 Siden er under opparbeiding, men allerede kan du finne mange av mine favorittoppskrifter der. For eksempel den knallgode karrisuppa på bildet over... Eller...


Cake pops


 Fiskeboller på sydentur


Kyllingblings med fetaostkrem og soltørket tomat


Pizza med fetaost og honning


Sjokoladebriocher

MatGlede fra meg til deg!

3 kommentarer:

 1. Hei du - takk for fine ord:) De vasene står trygt og godt og er dine - så det skal du ikke tenke på! Vet hvordan det er at dagene bare lever sitt eget liv -du kommer når du kommer og sånn blir det:) Nyt varmen og sommeren så ses vi en gang vi:) klem

  SvarSlett
 2. Det blir jo flott å ha et samlet sted for alle oppskriftene.

  SvarSlett
 3. Perfekt! Det er ingen som inspirerer meg mer på matfronten, enn du! og da er det så flott å kunne finne alle de herlige oppskriftene på et samlet sted :) God ide!
  Håper pinsehelgen har vært strålende :)
  Jeg har hatt en perfekt helg, med bursdagsfeiring 3 dager til ende, hagefest, bading i Mjøsa (ny personlig rekord!), kaffeslaberas - alt i deilig, varmt vær :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...