fredag 8. februar 2013

Glede feirer med gi-vekk!Hurramegrundt! Gledebloggen fyller snart 4 år! Ikke bare det, men for ei god stund siden passerte bloggen 200 000 gledelige treff

For 1 år siden feiret jeg 3-årsdag her inne med et stooort gavedryss. Da hadde bloggen rundet 100 000 treff. Det siste året har med andre ord vært Gledes beste år så langt, med over 100 000 treff! Mon tro hva 2013 vil bringe? 


Jeg har lyst til å feire 4 år og 200 000 treff med en "gi-vekk" til de glade leserne mine

Jeg vil gjerne gi en av dere en utgave av 
"Magiske måneder" - en av mine favorittbøker. 
Les mer om boka i et tidligere innlegg ved å klikke her

"Magiske måneder" er dansk og skrevet av Helle Schjønning. Her finner du oppskrifter og "gjør-det-selv"-prosjekter som passer for hver måned i året. Virkelig en MAGISK bok!

Siden denne boka er veldig "meg" og gjør meg GLAD, tenker jeg det må være en fin gave til en av de fine leserne mine.Slik deltar du i gi-vekken:

- 1 lodd får du ved å legge igjen en kommentar.

- 3 lodd får du ved å legge igjen en kommentar + bli følger/være følger

- 4 lodd får du om du legger igjen kommentar, blir/er følger og linker til gi-vekken på egen blogg (bruk bildet først i innlegget)

Hadde vært veldig kjekt om du også fortalte litt om hvordan du fant Glede-bloggen, og om hvordan du ønsker at Glede-bloggen skal være i fremtiden.

Husk å skrive hvor mange lodd du tar.

Vinneren trekkes den 28. februar, på bloggens 4-årsdag og min egen 32-årsdag! :)


LYKKE TIL og takk for at du leser bloggen min!

36 kommentarer:

 1. Hei på deg:-)
  Gratulere med fire år og så fine lesertall! Jeg liker bloggen din veldig godt, og den gir oss det tittelen lover: glede!! Fint interiør, herlige farger og positive tanker:-)
  Jeg husker ikke nøyaktig hvordan jeg deg første gang, men har jo hørt om bloggen din gjennom felles bekjente.. Den gang bodde jeg i os og ante fint lite om hvilke relasjon vi senere skulle få,hehe;-) Verden ER virkelig liten!
  For en flott gi-bort! Denne boken må være en skatt i bokhyllen, og jeg krysser fingre med tre lodd!
  Ha en strålende lørdag!

  Klem fra Hanne:-)

  SvarSlett
 2. Hurra for deg og den glade bloggen din! Tre lodd her, så spennende med konkurranse. Riktig god og glad helg til deg!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bloggens bursdag! Jeg titter gjerne innom bloggen din og husker godt denne tid da du har ønsket deg å flytte hjem. Nå har det sjedd og det var spennende å følge med :)
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 4. Heia! :)
  Gratulerer med lesertallene og 4 år som blogger! :) Jeg fant bloggen din da jeg søkte etter noe. Hva jeg søkte etter husker jeg ikke lenger men jeg har fortsatt å følge bloggen din for den har gitt meg mye inspirasjon og glede! :) Gleder meg til å følge deg videre på ferden! Ønsker deg og dine en fantastisk god helg! :)
  Vibeke

  SvarSlett
 5. Oooo, det så ut som en direkte Gledelig herlig bok! :D Kan jeg få være med i konkurransen (eller, VINNE!!) med to lodd?? :D

  SvarSlett
 6. Heisan.
  Dette vil ljeg gjerne være med på. HVordan jeg fant bloggen , husker jeg ikke da det er lenge siden. Har siden lest meg bakover. Liker matinnleggene, men også oversiktsbilder. Mat og interiør er finfin kombinasjon. janeandreassen@gmail.com

  SvarSlett
 7. wow, herlig.. ikke rart du har jo en kjempe fin blogg. Digger dine oppskrifter som får meg til å prøve å tenke litt nytt i matveien ;)

  Jeg vil gjerne være med, tar 3 lodder :)

  Jeg fant deg etter att du hadde lagt igjen noen spor inne hos meg ;)

  SvarSlett
 8. Gratulerer!! Så utrolig gøy:-) Og veldig velfortjent! Jeg er veldig glad i bloggen din. Ja, sånn ordentlig glad. Sånn at jeg smiler litt for meg selv når jeg oppdager et nytt innlegg. Og jeg blir inspirert, sulten og rolig til sinns når jeg er her inne. Jeg tror jeg har lest deg nesten helt siden du begynte, og jeg fant nettopp ut at jeg ikke "følger" deg, sånn svart på hvitt. Men allikevel følger jeg deg, for jeg er alltid innom bloggen din når jeg surfer rundt på nettet. Må alltid kikke om det har kommet noe nytt. Men nå har jeg lagt meg til som følger også, rett og slett bare for å komme et steg nærmere å vinne denne herlige boka som du har skrytt av tidligere. Og jeg pleier jo å ha vinnerlykke i dine gi-bort´er;-) Tre lodd på meg!

  Ha en herlig ny uke!

  Klemmer og smil

  SvarSlett
 9. Hei du - og takk for hyggelig melding inne hos meg:) Kanskje vi kan lage en "redesign-kveld" en eller annen gang....:) At jeg fant Glede-bloggen hadde noe med et marked i Halsa å gjøre tror jeg..... men at jeg festet meg ved den var nok en kombinasjon av navnet, innholdet og nærhet rent geografisk:) Så morsomt å ha kontakt med folk som bor så nært - uten at vi kjenner hverandre..... Plutselig en dag treffes vi :))) Tre lodd på meg, skulle gjerne linka også men det har jeg gitt opp, blir alltid noe tull og prakk om jeg prøver på det! Ellers ønsker jeg deg hell og lykke med bloggen videre, den er akkurat som den skal være, frodig og vakker og litt hverdag og litt fest:) Klem

  SvarSlett
 10. Jeg vil gjerne vinne denne flotte boken :)
  Gratulerer med 4 år og 200 000 treff !!
  Tar 4 lykkelodd jeg.

  God helg
  Janne

  SvarSlett
 11. gratulerer så mye med gode lesertall og fireårsdag! gleder meg på fortsettelsen :) prøver lykken med 3 lodd og krysser fingrene :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer med jubileum :)
  3 lodd på meg :)

  SvarSlett
 13. Gratulerer med jubileum og også kommende bursdag!
  Bloggen din og du inspirerer med måte du skriver på. Og som navnet sier sprer den glede.

  Prøver lykken med 1 lodd ;)

  SvarSlett
 14. Hipp hipp hurra for Glede-bloggen! :)

  3 lodd til meg (kanskje på tide å legge seg til som følger?)

  SvarSlett
 15. Heisan!

  Gratulerer med så mange treff og 4-års dag, og snart bursdag!!!
  Jeg vil veldig gjerne vinne denne boken!! Jeg vant den faktisk i en give-away på en annen blogg i fjor, men fikk aldri boken tilsendt... Jeg har jo lest om den før her på bloggen din, du har snakket så varmt om den.

  Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, lurer på om det var gjennom Kaspara, tror du hadde lagt igjen en kommentar der og så trykket jeg på navnet ditt og kom frem hit. Navnet Glede kan en jo ikke motstå, vel? Jeg har i alle fall fulgt deg så lenge jeg har blogget, og finner mye inspirasjom her. Takket være deg bruker vi bare hjemmelaget tacopulver, som jeg også har linket til både på bloggen min og på Instagram, hi hi!!

  Grunnen til at jeg liker bloggen din så godt er at den er uhøytidelig og upretensiøs (blir det riktig sagt? mener det som et kompliment), oser av sjarme og gode ideer, nydelig interiør, og så liker jeg veldig godt matoppskriftene dine. Og da må jeg bare i samme slengen spørre om pizzabunnene som du fryser ned. Hvor lenge steker du dem før frysing, og hvor lenge etter at de er tint?

  Ha en fin uke videre!!

  Klem fra Sølvi :-)

  SvarSlett
 16. Er ofte innom bloggen din, den er veldig inspirerende! :-)

  1 lodd på meg

  Tina

  snekkedulla@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Hei og gratulerer med 4 års dag til Gledebloggen!

  Ein inspirerande og fin blog å lese. Liker spesielt godt matoppskriftene og matgleden din:-) Er veldig glad i å lage mat(og smake!) sjølv og har testa ut fleire av oppskriftene dine, med stort hell! Du har også ein drøm av eit hus, som det alltid er kjekt å sjå bilder frå.
  Koseleg å sjå dei skjønne ungane dine også og liker godt innlegga som har tips ang. barn.
  (Barnebursdag,ta med barn i matlaging osv)

  Eg trekk tre lodd!

  SvarSlett
 18. Jeg prøver lykken med 3 lodd.
  Følger + Kommenterer.

  Gratulerer så masse med 4 års jubileum :)

  Ønsker deg en kjempe fin helg videre.
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
 19. Hurra for bloggen din :)Stikker innom for å følge med på hva som har skjedd den siste tiden hos deg, får hjemlengsel av å se de fine bildene av fjorden og fjellene. Finner inspirasjon i matinnleggene dine, og har fått tips til gode oppskrifter!Synes boken ser ut som er midt i blinken for meg :) 1 lodd, Eli K.! :)

  SvarSlett
 20. Gratulerer med 4 fine års blogg.
  Jeg tar ett lodd

  tomabjer@online.no

  SvarSlett
 21. Hei.
  Først gratulere med dagen (håper det blir mange fler.) Jeg synes bloggen er helt fantastisk og bra inspirasjon til min egen kokkelering på kjøkkenet. Det blir et lodd på meg, men håper likevel jeg kan vinne denne. Boken ser flott ut. Krysser fingre og håper på det beste!
  Kontakt meg; andrea.hjeldnes@hotmail.com

  Klem fra Andrea

  SvarSlett
 22. Hei! Tre lodd på meg!
  Camilla, skogsmusa@hotmail.no

  SvarSlett
 23. Gratulerer så mye! Flott blogg du har :)
  Jeg er følger og har postet link, så da blir det full pott!
  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 24. Tre lykkelodd på meg :)
  Hvordan jeg fant fram..tja si det gitt..jeg vimset fra blogg til blogg og kikket på matoppskrifter, og så kom jeg hit da :) Og det var jammen meg flaks!
  tina.triger@live.com

  SvarSlett
 25. Jeg tar gjerne ett lodd:)

  snefrid1@msn.com

  SvarSlett
 26. Heisann!
  Gratulerer!

  Jeg tar gjerne 1 lodd i trekningen

  i_Sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 27. 3 lodd :)
  sorgenfri2#hotmail.com

  SvarSlett
 28. Den boka virker midt i blinken for meg: er dessverre ikke så kreativ, men elsker ulike DIY-prosjekter og spennende mat. Trenger litt inspirasjon og veiledning for å komme igang... Nå har jeg blitt din nye følger, og gleder meg til å se hva du skriver om fremover.
  Trekker 3 lykkelodd, - følger og kommentar. Og selvfølgelig: gratulerer med 4års jubileum!

  SvarSlett
 29. For en nydelig bok! Jeg må jo bare prøve lykken med 3 lodd. Ha en kjempefin uke. Og gratulerer med jubileum! Vennlig hilsen Pia.

  SvarSlett
 30. Gratulerer! Jeg tar meg 3 lodd hos deg :)

  SvarSlett
 31. Jeg prøver lykken med 3 lodd.
  Jeg følger fra før & Kommenterer.

  Ønsker deg en videre fin uke.
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Grattis grattis!!!! Å den boka er sååå fin!! Sier jatakk til 3 lodd ;) Alltid en glede å lese bloggen din <3 du inspirerer mye!!
  Klem fra Ann Kristin :)

  SvarSlett
 33. Gratulerer :)
  Den boka ser helt herlig ut, så kjekt å få litt påfyll med inspirasjon og tips hver måned.
  Jeg vil gjerne delta med 1 lodd :)

  (signe4@hotmail.com)

  SvarSlett
 34. Jeg hiver meg på i siste liten og tar 3 lodd! Boka ser utrolig spennende ut. Ser frem til å følge innleggene dine :)

  Det er trekning inne hos meg i løpet av morgendagen. Hiv deg på hvis du vil!

  SvarSlett
 35. 3 flotte lodd på meg :)
  kjerstiogkim@hotmail.com

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...