lørdag 27. april 2013

Bestemors hjørneskap...


... skal "bli ny"! Da bestemors møbler skulle deles, og jeg fikk sjansen til å ta med dette hjem, måtte jeg bare slå til. Kjekt å ha et møbel som minner meg om bestemor. Dessuten synes jeg det er ganske så stilig og har stort potensiale! Jeg har planer om å male det svart. Har også vært inne på tanken om å ta bort døra... Men hva gjør jeg da med innsiden?

Kanskje du har noen gode ideer? 
Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar!





7 kommentarer:

  1. IKKE MAL DET! ! KJempefint som det er allerede!

    SvarSlett
  2. Et nydelig skap - i flott stand! Jeg tror ikke jeg ville malt det, i alle fall ikke fjerna døra...., jeg ville gitt det en sjanse akkurat slik det er..... Men jeg vet også hvor vanskelig det er å få arveting til å passe inn i heimen - du må nok kjenne godt etter og så ta det valget som passer best hos dere....:) Lykke til:)

    SvarSlett
  3. svart e fint, men støvet vises GODT!!!

    SvarSlett
  4. Hva med å male glasset i skapet med svart tavlemaling? :) Hilsen tavlemalingdronninga ;) Håper du får en fin tirsdag, gledefine!

    SvarSlett
  5. Nydelig skap! Har selv sett på disse og lurt på hva jeg skulle gjort.. Det blir mye brunt i et slikt møbel, så jeg tror jeg ville malt skuffene og bena hvite, evt listen på toppen også.
    Lykke til med valget!

    SvarSlett
  6. Gi skapet til meg.😏 Blir aldri å male det eller fjerne døra, eller hyllene. Hva I all verden er da igjen?? Sett heller opp hyller på veggen.

    SvarSlett
  7. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...