mandag 1. april 2013

Utemat


For ei fantastisk fin påske! Ei uke på mamma og pappas hytte i strålende vær.. Lunsjen tok vi ute flere dager. Lukten av varm grillkull er herlig!

Pannekaker...



Pinnebrød med skinkebiter og hakket basilikum.



Og klippfiskboller - frityrstekt i stekepanna på grillkull. 
De ble laget av restene fra middagene kvelden før; klippfisk og potetmos blandet med litt mel og rullet til boller.



Har du tips til god utemat!?

3 kommentarer:

  1. Oi oi dette så skikkelig digg ut !
    Slike klippfiskboller har vi også prøvd, men vi rullet dem i brødkrumme.
    Å lage mat ute er så trivelig :)

    Du så artig at du tente på ideen med tre i plattingen ;)
    Vi har isolert treet med isopor..altså vi har lagd 4 vegger med isopor i rundt og helt på jord.
    Treet vokser ned i bakken under.

    Ha en fin helg :)
    Janne

    SvarSlett
  2. Ser og høres kjempegodt ut!! Har bare laget pinnebrød!! Er nok mer innekokk, jeg ;-)
    Kos deg i helgen!!
    Klem Siri

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...