fredag 5. juli 2013

Trondheim...


... vil alltid være byen min. Og når vi flyttet fra Trondheim, flyttet vi også fra våre beste venner. Denne uka fikk jeg et etterlengtet døgn med "forloveren min" i hennes kule leilighet. Ei anna venninne stakk også innom, så dette lever jeg lenge på. Hadde bare mobilkamera, men måtte ta noen bilder - se på det maleriet som hun har laget selv! 


Vi spiste lunsj på "Fairytale cupcakes". Har du ikke vært der, foreslår jeg at du tar med deg en god venn og stikker innom snarest! Vi bestilte en smakebit av alle smørbrødrettene, og fikk dette etasjefatet som bugnet av goood mat! Avokadomos, mozerella og pesto, ferske reker, salat, mangosalso, serranoskinke, aioli, kylling, melon, silkerøkt laks, saltbakt potet, foccacia ooooog...

... ei hel skål med blåskjell, med risotto. Gurimalla så mye godt!! (149 kr per pers...!)

Interiøret er også veldig gjennomført og kult. Pip-elskere kan glede seg!
Frokost på verandaen med valnøttbrød fra Godt brød...


Min kreative venninne har laget noen stilige trykk hun har satt ramme på. Liker!


Dette skapet har hun malt i en finfin mintfarge. Nydelig!
Vårt døgn sammen ble avsluttet i Korsvika med kaffe og supersøt, klissete brownies. Hun gjorde meg oppmerksom på huset du ser på det siste bildet. Herlig!

Klem til dere I og H!


1 kommentar:

  1. Herlig Trondheimstur du har hatt:) Skal dit sjøl i morgen, men hovedgrunnen er tannlegen....ikke fullt så morsomt men du kan tro jeg har en plan for å belønne meg sjøl rikelig etterpå;) Klem:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...