torsdag 1. august 2013

Hva kaller man et slikt rom...?


Ikke gangen, ikke stua - men likevel en del av stua. Og på en måte en del av gangen... 

Blåbordet har uansett funnet seg godt til rette her, og trives sammen med plansjen fra barneskolen min, samt vinballongen fra foreldrene mine sitt loft. Vitrineskapet betyr at du har kommet til stua. :)


Piknikkurva jeg kjøpte på en lokal brukt- og antikkbutikk har vært mye brukt også i sommer. Den var egentlig ikke til salgs, og var brukt av damen som driver butikken - men hun solgte den til meg da jeg sa jeg likte den så godt. Heldige meg.


Observante lesere som har fulgt meg lenge husker kanskje paraplystativet jeg kjøpte på en bruktbutikk på Bakklandet i Trondheim. Det er kjøpt brukt fra Danmark. Nå har det fått noen omganger med hvit maling, før var det mer antikkhvit - endelig er det opp på veggen. Paraplyen fra Lisbeth Dahl fikk jeg av min fine svigermor til bryllupet. Trykket kjøpte jeg på Illums Bolighus i København i vår.


Denne knaggen på døra ble hengt opp "på prøve" for leeenge siden og har blitt hengende (ubrukt) siden. Lurer på om den havner på gutterommet snart. Har forresten sett en basketkurv man kan henge på døra slik som dette. Det ønsker vi oss her i Svingen!


Det florerer med slike esker, og disse fra Kremmerhuset er vel kopier - men jeg likte dem og kjøpte dem  tidligere i sommer.

Den andre sida av dette rommet jeg ikke helt vet hva jeg skal kalle.. Hall? Uansett. Dots`ene er jeg like fornøyde med enda. Et blomsterbord har fått midlertidig plass i kroken, men det må nok bort ser jeg. Makronklokka blir jeg glad av å se på!

Prikkeskjerfet under kjøpte jeg på en klessbutikk for barn i Åre - men det er jeg som bruker det!Trykket av Bjørn Wiinblad fant jeg på et bruktmarked her i bygda. Fant et til i andre farger også. Artig at det er laget i 1981 - det er nemlig året jeg ble født. 


3 kommentarer:

  1. Hvor har du kjøpt makronklokka ? :) Kjempefin.

    SvarSlett
  2. Oooh, så fint! Jeg liker slike kriker og kroker som ikke helt passer inn i noen kategori, for da kan man fylle dem med akkurat hva man vil... Så fine farger og detaljer du har valgt! Jeg falt ekstra for plansjen og paraplystativet!

    SvarSlett
  3. Hei anonym! Klokka har jeg kjøpt på en butikk som er nedlagt, men du finner den her: http://www.presenttime.com/p-2468-pt1431.aspx?EID=121&EN=Category. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...