mandag 29. mars 2010

God påske til dere alle fra Lille Glede...

... og mammaen hennes! Siden esken med påskepynt ligger på ukjent sted i den overfylte boden, blir dette vår eneste påskepynt i år! Til gjengjeld er det nok dette den fineste påskepynten vi har!

Dessuten reiser vi på hytta i morgen og blir til lørdag - og det har nok mamma laget ordentlig påskestemning, kjenner jeg henne rett! Nå venter kvikklunsj, kortspill, skitur, lammelår og kryssord! GOD PÅSKE!! ;)

6 kommentarer:

 1. God påske til deg også!!
  Finns ikke noe finer pynt enn det barna lager! Påskepynten var skikkelig fin!

  SvarSlett
 2. Så koselig en påskepynt! Her har pia laget kyllingkurver som har fått litt smågodter i seg! Kos deg masse - påskeklem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Aaaaaw, søteste påskepynten EVER! :D Jeg håper ikke du våkna av sms'n, tenkte ikke over at du sikkert hadde lagt deg, ble så ivrig! ;)

  SvarSlett
 4. Enig, barnas påskepynt er best. God tur til hytta, må kose dere masse.
  Påskeklem fra Ann<3

  SvarSlett
 5. Det der må da være den fineste påskepynten jeg har sett! så fint hånd-avtrykk. God påske til lille og fine-glede (som jeg kaller deg). Nå er jeg hjemme igjen fra noen deilige dager i Paris. I morgen reiser vi en tur til Toten for å få litt påskekos, før vi drar innover igjen til Oslo på lørdag. Noen kroner må tjenes inn for en fattig student (som akkurat har vært i Paris). Så deilig med hyttetur. Håper dere får noen fine dager, og at sola kommer tittende frem og varmer kinnene deres :) Klem

  SvarSlett
 6. Ja det er jo den fineste påskepynten det:) Her blir det nesten litt mye med tre stk. i rette alderen som elsker å lage ting..;)

  Tusen hjertelig takk for den fine boksen. Lå i postkassa i går. Den var kjempesøt! Ønsker dere riktig god påske. Heldige dere som skal på hyttetur! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...