søndag 16. mai 2010

Hold ut med meg...!

Etterhvert vil det komme mer inspirerende innlegg fra meg også!! Akkurat nå føles det som om jeg er deltager i Farmen... Eller, ikke så ille da - men vår lille, "gamle" kårbolig gir meg ikke inspirasjon i forhold til interiør og styling.. Det er SÅ MYE sannhet i det at man må leve i inspirerende omgivelser for å bli kreativ...! I tillegg tenker jeg at "interiør-kjøpene" får vente litt nå frem til huset begynner å bli ferdig. Blogging for meg handler om å bli inspirert og forhåpentligvis inspirere andre. Det handler om å gi og ta - nå er det mest "ta" for min del... Men med denne chorizo-pizzaen håper jeg å kunne inspirere litt.. Den er vår pizza-favoritt for tiden. Endelig fikk vi tak i litt chorizo her om dagen...!

Herlig tomatsaus med hermetiske tomater, litt vann, litt olivenolje, basilikum, hvitløk, salt og pepper. Chorizo, champignon, ananas og ost!Vi er klare for morgendagen - med norske flagg, Lille Gledes "tromme" og den heklede vognpynten fra i fjor (som jeg og mamma laga).

Noen ganger, når jeg nyter denne utsikten fra trappa, tenker jeg at jeg er en del av en film. Den GIR MEG INSPIRASJON!

Snart får dere se utsikten fra tomta.. Den er slett ikke verst den heller!
Ha en fin 17. mai alle sammen! HIPP, HIPP HURRA!

1 kommentar:

  1. Nam, den pizzaen så jo helt fantastisk ut :) Jeg forstår godt hva du mener, og det er ingen vits å slenge ut blogginnlegg i hytt og pine bare for å gjøre det. Syns du bare skal "ta" så mye du vil, og så kommer du sterkere tilbake :) jeg er i tvil om jeg i det hele tatt skal fortsette med bloggingen, men tror jeg er for glad i det til å slutte helt. Men har tenkt på å starte en ny, med ny adresse, som jeg skal gi til de som ønsker å følge meg videre..
    Har tunge dager nå, med bestemor som ligger på slutten, og vi venter bare på at hun skal sovne inn.. Hun og bestefar har bodd vegg i vegg med oss på gården hele livet, så det er mange minner, tanker og følelser som surrer hos meg.. Håper dere hadde en kjempe fin 17.mai feiring, og at det går fremover med husbyggingen :)
    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...