søndag 30. mai 2010

Salat i solnedgang...

Lille Glede og jeg var alene hjemme i går kveld, så da vi fikk tilbudet om å komme til mine foreldre, takket vi ja - selskapssyke som vi er. Mamma hadde kjøpt svinekjøtt, jeg gjorde et raskt søk på nett og kom over denne oppskriften; Asiatisk salat med granateple. Jeg fått sansen for granateple altså!Stekt svinekjøtt med sesamfrø, servert med en salat av rødløk, agurk, vårløk, avokado, granateple, tomat (egentlig sukkererter) og cashewnøtter. Ris ved siden av. Nice and crunchy!

Slik så det ut fra kjøkkenvinduet da jeg begynte å tenke på å finne senga. Litt lenger til høyre ligger boligfeltet der vi skal bygge hus...! Så kjekt det er å endelig bo nært familien. :)

9 kommentarer:

 1. Yums, hørtes fristende ut! Jeg synes granateple smaker så godt, men jeg synes den er litt upraktisk å ha med å gjøre :P

  SvarSlett
 2. Nam, det så (og hørtes) helt himmelsk ut :) jeg er så glad for at du legger ut disse fine oppskriftene og tipsene, slik at jeg kan bli inspirert matveien. Og det blir jeg virkelig!! Her går dagene, tungt og tøft. Men i helgen har vi feriret med navnefest for lille Alma (onkel og tantebarnet vårt på Ø sin side), og det var godt å tenke på litt annet, så godt det lar seg gjøre. Kjempe koselig å se svigers igjen også. Jeg er veldig heldig med det valget ;)Det blir så spennenede med husbygging og flytting for dere at jeg kjenner det kribler litt selv her jeg sitter. Gleder meg til å følge dere videre!
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei du :))Så herlig mat du har laget! Dette ser ut til å være den type mat jeg også elsker. Salater som smaker er en favoritt hjemme hos oss. Jeg printer ut disse oppskriftene slik at jeg har dem klare :)
  Selvfølgelig skal du få fargekoden på den grønne kommoden min. Jeg har bladd litt i mailboksen for å se om jeg kunne finne den, men tror jeg må vente til jeg kommer hjem, så jeg kommer altså tilbake til deg litt senere i dag. Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Denne salaten ser deilig ut! Skal prøves snarest.
  Ha en fin kveld!
  klem, Sølvi

  SvarSlett
 5. Hei Glede! her er jeg igjen. med malingsboksen i hånda. Fargekoden på det grønne skapet du ser på bloggen min er: S1010-G10Y Lady.
  Den er lys pistasjegrønn og jeg er veldig fornøyd med den. Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 6. Hei Glede
  Granatepler ja, hvordan kan jeg ha levd et langt liv uten å ha smakt det???? Det må gjøres noe med!
  Retten hørtes deilig ut! Herlig at du tester ut nye retter stadig vekk!
  Så er utsikten din helt fantastisk! Jeg hadde elsket å ha utsikt til vannet, sjømannsdatter som jeg er.
  Så morsomt med retrostoffet med prislapp på i innlegget under.
  Her har vi vært på sommeravslutning på stranda med grilling av hamburgere med salat (ungenes valg), sittet i kveldssola og hatt det trivelig og sosialt.
  Håper på samme fantastiske vær i morgen! Nå har du vel begynt nedtelling til feiren, Glede!
  Ha flotte sommerdager!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 7. Så deilig! Jeg har spist granateple en gang(!) og da var jeg så lita at jeg bare så vidt husker det. Men jeg tror jeg likte det. Kanskje jeg skal plukke med meg en og prøve igjen :)
  Det ligger en liten utmerkelse til deg på bloggen min, titt innom og se Ü
  Kos dere med sommerdagene!!

  SvarSlett
 8. Delikaaaaat! Jeg alltid blir sulten da jeg ser sånne bilder :)
  Klem, Pillepalle

  SvarSlett
 9. Glede, kjære Glede!

  Det er alltid en fryd å lese bloggen din, men nå er det faktisk litt smertefullt... jeg sitter her nemlig og er KJEMPESULTEN!!!! Arrrgh.. dette innlegget gjorde ikke saken bedre. Skal i tredveårsbursdag hos en venninne, og hun har lovet masse mat! Da må man jo "spare" seg litt først;)

  Tusen takk for veldig gode ord fra deg, jeg blir så glad! Det er med stor vemod jeg har sluttet å blogge.. faktisk ganske trist, men jeg har nok blitt litt "bloggutbrent" eller noe. Har ikke orket å kommentere eller skrive noe. Men lysten er der allikvel, skjønner? Nei, jeg forventer ikke at du skal skjønne det der, hehe, skjønner det ikke helt selv. Men jeg kommer hvertfall til å titte innom deg titt og ofte, det er sikkert:) Gleder meg til herlig mat, spennende husbygging, flott utsikt og GLEDE:)

  Ha en nydelig helg!

  Klem fra din alltid trofaste leser Marthe:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...