onsdag 26. mai 2010

Ubrukt retroskatt fra bua

Mine foreldre og min onkel driver en butikk som har vært en familiebedrift i over 75 år. Nå er det mest dagligvarer, men før i tida solgte de ALT MULIG. Fra skruer, mopeder og kraftfor, til bukseseler, knapper (som jeg har fått endel av) og .... sengetøy. Dette ubrukte dynetrekket dukket opp i dag. Den gule fargen er mer guloransje i virkeligheten...

Og prislappen er fortsatt på... Med min kjære bestemors vakre håndskrift. Kr 42,25 har denne kostet.

Over til noe helt annet. Jeg har leeenge vært ute etter en klokkeradio/vekkerklokke som tåler å stå framme på nattbordet. Her en dag kom jeg over denne klokka i Rom 123. Ja takk! (Ja, jeg ser at stilen er en ganske annen en sengetrekket... Jeg har en variert smak.. :))

Den heter Elements og er produsert av Sonoro. Den har alarmklokke, radio, CD-MP3-spiller og iPod ladestasjon.

Bildene i dagens innlegg har jeg tatt med min nye mobil. Den har 8 megapixel kamera - kjempekjekt når man blogger. Ikke alltid jeg drar rundt med speilrefleksen. Fredag var første dagen jeg brukte den og da var det nyyydelig vær her på Nordmøre. Jeg pendler med ferje hver dag, og dette var utsikten da jeg satt på dekk etter endt arbeidsdag fredag. Gjett om jeg var i helgestemning der jeg satt i solskinnet med en god bok. 20 min overfart - en fin avkobling i en hektisk hverdag.

Jeg skulle har gjort en bedre innsats som fotograf for å unngå visse redningsbåter og slikt, men jeg satt så godt, ser du. Men du får vel et visst inntrykk av hvor fint det er!!?

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Har nettopp funnet bloggen din, og for en blogg! Her var det mye inspirasjon, og GLEDE.
  Men jeg ser jo fort at jeg kanskje bør spise frokost før jeg titter inn til deg neste gang... :-)
  Dette dynetrekket var veldig fint. Hærlig å komme over sånne skatter. Og er enig med deg, kjempefin klokkeradio som vil ta seg fint ut på soverommet.
  Fergeturen din ser idyllisk ut, spesielt i sånnt vær. Godt å få slappe av i 20 minutter, bare så sjelden man (dvs. jeg) tar seg tid til å nyte sånne stunder. Det må jeg bli flinkere til.

  Ha en fin dag!
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 2. Hei du!!
  For et nydelig stoff!! ...får mer og mer sansen jeg:-D
  Dææ... fer et kamera, kjempeklårt!!
  Ha en fin dag!
  K

  SvarSlett
 3. Hei!! No gleda e me t å kom hæm t vakre hæmbøgda mi igjen!! :) Ser for me d blir sånn vær hele sommern såklart... Klem Eli, kult sengetrekk du ha funne å forresten!

  SvarSlett
 4. Ah, ja, dere lever det gode liv der nede altså! :D Og den klokkeradioen hadde jeg også takka ja til... :D Want it! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...