mandag 24. mai 2010

En innholdsrik innehelg

Regnvær og innehelg gjør at man får gjort mye inne. Her er et lite utvalg:

- Prøvd ut en ny oppskrift; Potetsuppe med fennikel og røkelaks.
(Smør, purreløk, fennikel, fennikelfrø, poteter, salt og pepper - kokt og kjørt i blender. Servert med røkelaks og "fennikelgrønt".)- Trent Zumba hos en dame som tilfeldigvis også selger økologisk havregryn og gresskarkjerner.
Så da ble det bakt en ny ladning knasende gode knekkebrød og det ble mekka en stor porsjon av den avhengighetsskapende frokostblandinga fra "Kjernesunn familie".

- Jammen fikk jeg ikke bakt noen av disse nydelige frokostbrødene også. Mener jeg fant oppskriften inne hos deg, Kaspara? Dere finner nok oppskriften der et eller annet sted.

- Alenekveld for meg på lørdag gjorde at jeg stakk hodet i kjøleskapet og mikset sammen denne kveldsmaten. Namminamm... Jordbær, sprø tomater, melon, hjemmelaga potetsalat, spekeskinke og flatbrød. :)- Mintgrønn lysestake fikk bli med hjem fra en svipptur innom "An Angel by my side" ved nærbutikken. Tenker litt på å male noen småting i mintgrønn til vi skal flytte inn i huset. Noen som har en fargekode å anbefale?

Håper du også har hatt en fin pinsehelg!

2 kommentarer:

 1. Alenekvelden hørtes herlig ut! Fargekode på en fin mintgrønn farge leter jeg også etter, så jeg skal følge med på om det dukker noe bra her:) utrolig fint hus dere har valgt dere ut, forresten!

  SvarSlett
 2. Heisan og hopp Glede!
  Jeg burde jo aldri svingt innom deg når sulten gnager! Vel. Om ikke lenge skal jeg ta ut rundstykker med maldonsalt på fra ovnen, så det blir en råd.
  Har aldri prøvd å lage potetsuppe før. Er i grunnen nysgjerrig på hvordan det smaker, så jeg burde prøve. Jeg er nemlig veldig glad i poteter. Har vi ikke hatt poteter på flere dager men bare ris, pasta osv. kan jeg godt koke noen poteter en kveld. Disse havner oppe i et glass med klad melk og så hiver jeg på pepper og salt. Høres sikkert merkelig ut, men jeg liker det veldig godt.
  Nydelig lysestake du har funnet deg. Jeg er også glad i den mintgrønne fargen. Tenker på at Kardemomme har en nydelig farge på sin mintgrønne skjenk. DEN koden kunne jeg tenkt meg.
  Kanskje du kan spørre pent du også. Optimal var den i mine øyne.
  I dag har jeg vært i skolestua, først og fremst på 7.trinn og der liker jeg meg godt.
  Ha en flott våruke, Glede!!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...