onsdag 25. august 2010

Glede i farta!!


Hoppsan, som dagene flyr avgårde! Jeg har begynt i 100 % og høsten er en travel tid i læreryrket. Men - morsomt er det! Sensommer betyr gjerne litt flere innekvelder, og vi har blitt hektet på Mad Men. Genialt å kjøpe "en sesong" om gangen, og se så mange episoder man vil på en kveld. Vi er ferdig med sesong 1 og sesong 2 er ventet i posten en av de nærmeste dagene. En serie helt etter min smak - og så mange fine klær da! For øvrig sitter også klærne på damer med kvinnelige former. Endelig en serie man ikke får komplekser av å se på... :)

Husbygging er også et hett tema her om dagen! Forhåpentligvis starter de med å sette opp grunnmuren neste uke. Nå begynner det endelig å skje ting! Helt utrolig at vi gjør dette.. Jeg skjønner det nok ikke før huset står der og vi kan flytte inn!!

Vi har også en annen gulrot i den travle sensommertiden. I høstferien skal vi svømme rundt og plaske i dette svømmebassenget. Min kjære pappa blir 60 år og da går turen til Nice, hvor vi har leid en villa et lite stykke utenfor byen! Det skal bli helt fantastisk!!

P.S Hvordan legger man inn kobling på bilder? Var så enkelt før... Noen som vet?

3 kommentarer:

 1. Spennende med husbygging - du får vise litt bilder underveis!!! Mad men har jeg ikke sett - men jeg skjønner hva du mener. vi gjorde likedan med Prison brake!!
  Tur til Nice høres helt fantastisk ut!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Spennende høst dere har i møte :-):-)

  En smule missunlig på leiehus med basseng i Nice- det blir nok herlig!!

  Gode klemmer

  SvarSlett
 3. Her kommer en etterlengtet (fra min side) hilsen til deg, Glede! makan, tida flyr når man plutselig er i full jobb! Hvor blir den lille bloggtiden av? :/ jeg lover at jeg kommer sterkere tilbake på å legge igjen spor hos deg, men du skal vite at jeg leser hvert ord du skriver, både inne her hos deg selv og på min (jeg setter så utrolig pris på det!!)
  I helgen var vi bedt med på hotelltur i Trysil av mamma og pappa, og det var kjempe deilig med noen dager der alle bare kunne ta det med ro, og få servert mat. Det ble bading, deilig mat med vin, bowling og kos. Lille Filip var også med, og han er så fin (og lukter så godt!). Det er godt å være i nærheten av søstern, og det er tungt hver gang jeg reiser innover igjen til Oslo.. Men når hverdagen setter igang igjen så trives jeg jo fortsatt.. Det blir spennende å se hva tiden vil bringe, enn så lenge blir vi nok i hovedstaden en stund til. Så spennende med husbygging! makan, jeg kommer til å følge deg tett.. Tenk at dere skal bygge drømmehuset!?
  Igjen, tusen takk for fine spor du legger igjen hos meg. OG ikke minst oppskrift på sjokoladeboller!
  Sov godt, fine Glede

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...