tirsdag 8. november 2011

Garantert sprø skorpe...


... når man baker Kasparas rugbrød . Jeg har tilpasset oppskriften litt, ved å tilsette litt mindre sirup og mer grovt. Bruker både grovt og fint rugmel, og mer enn 1/2 kg. Det funker fint!


Dette har vært "matpakkebrød" her i huset en liten måned nå, og Lille Glede elsker det! Hjelper nok at det er litt sirup i det, men er uansett supert når treåringen liker hjemmebakt!
Anbefales!

2 kommentarer:

  1. God kveld Glede!

    Dette brødet har du snakket om før, men jeg har aldri forsøkt å lage det. Tror det er på tide:) Ser veldig godt ut, og jeg elsker sprø skorpe! Jeg blir nesten sur hvis jeg ikke får skalken på nybakte, hjemmelagede brød.

    Nå nærmer det seg med stormskritt til lillebror kommer. Håper bekkenet ditt er bedre! Noen blir jo faktisk litt bedre når det nærmer seg termin. Du har litt over en måned igjen, sant? Mathea kom tre uker før termin, og jeg ble helt tatt på sengen. Hadde forventet å gå over. Anna kom femten dager før termin. Håper du slipper å gå lenge over, man blir litt lei på slutten.

    Kos deg i høstmørket, med brød, levende lys og den fine familien din!

    Klemmer

    SvarSlett
  2. Heisan Glede
    Tenk at du baker rugbrødet mitt enda!!! Husker du prøvde det, da jeg la det ut ved juletider.
    Jeg baker dette brødet nesten bare i desember og da har vi det i tillegg ofte.
    Så flink du er, baker og greier og fødsel nærmer seg.
    Ha en lun kveld inne!
    Klem fra Kaspara

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...