torsdag 31. mai 2012

Sursøte barndomsminner


Rabarbrasuppe er noe jeg forbinder meg barndommen. 
Det er nesten slik at jeg kjenner smaken om jeg lukker øynene.
Den beste rabarbrasuppa fikk jeg servert hos min dagmamma.
"Trikset var å tilsette litt rødsaft", pleier hun å si når vi mimrer om slurpende rabarbrasuppespising.
Rabarbraen fikk jeg plukke i mamma og pappas hage.


Denne oppskrifta har jeg hentet fra det fantastiske sommerbilaget fra Sweet Paul, som fulgte med KK forrige uke. Jeg har alle bilagene som har kommet så langt - superinspirerende.








Ingrediensene ble varmet opp til rarbarbraen begynte å "dele seg". 
Da hadde det "dannet seg" godt med væske i kasserollen.
Deretter tilsatte jeg 1 l vann og lot det koke i 10 minutter.


Skulle ønske at "lukt" var en del av verktøylinjen her på blogger... 


Sweet Paul foretrekker rabarbrasuppa kald og siler den også, men jeg har alltid spist den varm og med bitene i

Neste gang skal jeg tilsette mer sukker (brukte 1 dl). Når man først skal unne seg rabarbrasuppe, skal den være ordentlig søt og god!


Dette er mitt bidrag


Gå inn og finn din favoritt.
Superkjekt om det blir min.



4 kommentarer:

  1. Å så kosle:-)
    Godt... på Kleiva var det alltid rabarbra. Hvor har den blitt av??? ...det må vi fikse!
    K

    SvarSlett
  2. Så koslig innlegg :-) Så gøy- oppskriften var pittelitt lik min når det gjaldt ingrediensene (blogget om tidligere denne uken) Rabarbrasuppe er nydelig, og denne er ingen unntak ser jeg. Frister veldig.

    SvarSlett
  3. Mmm - så deilig!!
    Min rabarbrabarndom besto av rabarbraslang og sukker:)
    God helg!!
    Klem fra Kristin

    SvarSlett
  4. Hei!
    takk, dette var moro!
    ... å se bilder tatt av noen andre! dette vet du jo litt om. Men får du sjangsen en gang, så anbefaler jeg å takke ja;-)
    K

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...