søndag 8. juli 2012

Kakskiv


For 20 år siden, møtte jeg ei Bergensjente på Mallorca. Vi fant straks tonen, og brevvekslet hele ungdomstida og litt ut i 20-åra. Som 12-åring reiste jeg til Bergen helt alene på besøk for første gang, og siden har vi besøkt hverandre med ujevne mellomrom. 

Da hun skulle besøke meg første gang, var hun fryktelig spent på hvilken deilig kake vi skulle servere da hun skulle få "kakskiv".. Det hun fikk var mammas hjemmebakte brød, og siden har min kjære bergensvenninne sagt "kakskiv" i tide og utide når vi har snakket sammen. 


I år er det 5 år siden jeg så henne sist, så derfor bestilte jeg flybilletter og tok med meg min lille familie til Bergen for å besøke min venninne og hennes familie.

Det var da vi fikk dette morsomme fatet. Først trodde vi det var spesialbestilt, men så viste det seg at hun hadde "surfet på epla" og plutselig kommet over dette fatet. Det er jo nesten for godt til å være sant! Fatet har fått plass på kjøkkenet, og selvfølgelig kommer jeg til å tenke på min gode venninne hver gang jeg ser på det!


Tusen takk gode, fine H!
3 kommentarer:

 1. Kjempemorsomt fat:) Faktisk en idè til å lage sjøl også....:)

  SvarSlett
 2. Hærlig! Nu vart æ sopin på kakskiv:-)

  Søndagshilsen fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Digger det fatet!
  Har sikla på det lenge, og det skal absolutt opp på det
  nye kjøkkenet mitt :)

  Siw

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...