søndag 17. februar 2013

Tacorester fra fredagen?



Sleng dem på en pizza! Det har vi gjort i dag. 

For ei stund siden fryste vi ned lettstekte pizzabunner med tomatsaus, de var kjekke å finne på en lat dag som denne.


På med tacokjøtt, salatrester (mais, paprika og ananas), revet ost og knuste tacochips på toppen. De fra Old el paso er uten palmeolje! 


Salsa var det tomt for. Tacopizzaen ble servert med rømme.
Knasende godt!

Tacokrydderet lager vi selv inspirert av denne oppskrifta. Inne hos Ren mat finner du forresten en super salsa-oppskrift!


3 kommentarer:

  1. Smart det der med å fryse ned bunner slik :)

    SvarSlett
  2. Neste gang vi har tacorester så skal eg lage pizza av det!
    Vi pleier som regel og hive det.Takk for tips :)
    Ønsker deg en fin ny uke :)

    SvarSlett
  3. Så smart å fyse ned bunner! Alltid så drygt å sette pizzadeig føler jeg...:)
    Bruker å lage tacopizza noen ganger vi også - Kaja tipset meg om det en gang. Knallgodt!!
    Klem klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...