søndag 3. mars 2013

Å bruke farger bevisst


 Gult gir meg energi! Da jeg gjorde et kjapt nettsøk, så jeg at fargen gul blant annet påvirker kreativitet og glede. Kjenner meg igjen i den! 

Det har begynt å snike seg inn endel gult her i Svingen nå. Denne stooore koppen fra Muuto har blitt en favoritt når det skal drikkes te. Koppene selges i 2-pk, og er kjøpt hos Raballer.

3 kommentarer:

 1. Så herlig med den gule, store koppen:) Har scrolla meg nedover innleggene dine og blir mektig imponert over det flotte marihønekostymet(eller gullsmedkostymet som vi sier her):) Gatulerer med gave fra Stangeriet, håper vi får mathall i Trondheim snart:)
  Fin søndag ønskes deg fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Gult er en farge jeg tror at jeg ikke bruker så ofte - men når jeg tenker meg om er den i grunnen litt over alt:) Kjøpte nettopp en gul kopp jeg også faktisk - av typen stor mano - tekopp til kontoret mitt....og så har jeg to gule pinnestoler på kjøkkenet, bor i et gult hus osv osv.... Gult er nok en farge vi ikke kommer utenom:) I enkelte sammenhenger er den litt krevende - i klær f.eks., det kommer jo an på type gulfarge også da.... Da jeg var lita hadde jeg i alle fall to gule strikkejakker - da var mantraet at vi som hadde brune øyne kledde gult så godt...;) Kreativitet og glede får man i alle fall aldri nok av, så kanskje vi skal pøse på med gult denne våren:))) Klem i snø-og-vind-våren:)

  SvarSlett
 3. Love it!
  Sneket seg litt gult på kjøkkenet vårt i form av et print og gule knapper på noen puter. Samler på Mano-kopper så jeg har planer om en gul kopp eller to:)
  Ha en flott dag
  Klem fra Kristin

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...