lørdag 2. mars 2013

Fra Stangeriet til meg


Jeg var så heldig å være en av vinnerne i en giveaway inne hos Matbloggsentralen. Premien var en pose med godsaker fra Stange kylling, og mitt kjære søskenbarn var så snill å hente posen for meg i Stangeriet i Mathallen.


Ferskvarene i posen fikk søskenbarnet mitt og kjæresten hennes som takk for jobben - resten ble fraktet med tante og onkel hit til Møre. Heldige meg! I følge søskenbarnet mitt var den kyllingen utrolig god og mør - gleder meg til å smake selv en gang også!


Selv om ferskvarene ble igjen i Oslo, var det masse godt igjen i posen. To typer økologisk risotto, olivenolje, ramsløk i olje, soppsalt, tagliatelle og polkagriser. Vet det var en sjokolade (Geiranger Sjokolade?) med blåskimmelost fra Tingvollost også (ost fra nabokommunen til Halsa, hvor jeg bor) - men den var sikkert så god at hjelperne mine spiste den opp.. 
"De e dåkkår vel uinnt", som vi sier her. :)


Det lå også et hyggelig brev til meg fra Stangeriet i posen!


Tusen takk til Stangeriet! 
Jeg kommer garantert innom neste gang jeg er i Mathallen. 


3 kommentarer:

 1. Gratulerer! Jeg bare digger slike matposer. Mannen min får slike som "månedens gave" fra firmaet sitt av og til. Herlig!
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 2. Så spennende med "ny" mat:) Gleder meg til våren, vet nå hvor det vokser ramsløk her i nærheten, og det har jeg tenkt å prøve ut....:) Til så lenge får vi kose oss inne i stormen;))) Klem

  SvarSlett
 3. Herlig da! Er så mye godt ute i matverdenen, kjekt å utvide horisonten:)
  Godklem

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...