lørdag 18. mai 2013

Kanskje du lurer på...... hva jeg kjøpte i København? 

Jeg skal ærlig innrømme at forventningene var skyhøye. Jeg har jo mange ting på ønskelista. Ferm Living, Hay, Liebe, Muuto - såå mange fine ting!

Sannheten er - når jeg sto der, på Illums bolighus, med alle disse godbitene foran meg.. Så ble jeg altså litt slått ut. Behøver jeg denne lysestaken? Dette fatet fra Liebe, det har jeg ønsket meg lenge, men.. 400 kr?
Jeg gikk forbi godbit etter godbit, og det var faktisk helt greit!


Selvfølgelig ble noe med hjem. Et korallrødt pledd og ei pute med matchende knapper.


Dette gratiskortet jeg fant på en kafe, rett etter opplevelsen på Illums, måtte bare bli med hjem!


Et trykk fra Illums ble det også.


Herlig lakris trekt med hvit sjokolade og bringebær.. Oioi! Korallfarget eske fra Grønn lykke.


Fat fra Hay møter mine favorittfat fra Turi Design.


Sjokoladen er den veien!! 

Som du ser er jeg ikke helt anti-materialistisk. Likevel er jeg glad for at mesteparten av forbruket på turen gikk til sykkelleie, kafebesøk, gooood mat og opplevelser sammen med min kjære. Det er GULL det!

3 kommentarer:

 1. Fine ting du kjøpte, likte fargene:) Bra å reflektere over forbruk og behov.... vi setter større pris på ting vi skaffer oss også når vi har bruk for dem og de ikke bare blir noe som er i veien eller rett og slett noe man angrer...:) Klem fra gjenbruksalternativet over fjorden;)

  SvarSlett
 2. Det var godt å se at noe ble med hjem i hvert fall ;) Kjenner følelsen av å ønske sterkt, men likevel ikke kjøpe når jeg først har sjansen... Det var noen fine ting som fikk være med deg hjem likevel :) Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 3. Åh, jeg kjenner meg så igjen! Da vi sto på Illums klarte jeg ikke helt å summe meg, og i tillegg tok fornuften overhånd. Klart det er så utrolig mye fint og flott, at man kan bli svimmel, men er det verdt det? Da er det best å plukke ut de absolutt fine skattene, som gir deg "deg-vil-jeg-ikke-reise-fra"følelsen, og ellers nyte opplevelsene :)
  De tingene som ble med deg hjem var virkelig fine! Hurra for sjokoladeskilt!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...