søndag 26. mai 2013

Utestue på gang!


Mulig det ikke vil kvalifisere til å kalles utestue, men jeg har allerede begynt å kalle det det. Svigerfar er effektiv, og har allerede fått opp en murvegg! Vi skal altså lage ei slags utestue på denne delen av platten. Kjekt med tak når man bor på Nordmøre - så kan man sitte ute om det regner litt også.. 
Jeg ønsket meg en murvegg, slik at det ikke bare blir tre. Er kjempefornøyd med resultatet så langt, og det blir så lunt og fint i kroken der. 


Kan nesten ikke vente med å komme videre i prosjektet! Det er nok ikke jeg som skal svinge mest med hammeren, men jeg skal bidra med det jeg kan og har selvsagt klare formeninger om hvordan jeg vil at det skal bli. Som dere ser, har jeg ikke ryddet kroken - her får dere se rotet vårt også. Så heldige dere er.
Vi lurer på hva vi skal gjøre på den andre kortsiden. Skal vi kle igjen eller sette inn et vindu, eller hva? Glad for gode råd..!


3 kommentarer:

 1. Jeg ønsker meg også en utestue, helst med tak (bor i Bergen...). Dere kommer helt sikkert til å få det kjempefint når alt kommer på plass. Ha en flott mandag :)

  SvarSlett
 2. Ser kjempefint ut, kommer nok til å bli brukt mye tenker jeg:). Lykke til!

  SvarSlett
 3. Ååå, det blir fint med en utestuekrok :) Og hurra for en liten murvegg også!
  Vi snakker også mye om å ha utestue da vi flytter nordover.. med tak.. Slik at vi kan, som du sier, sitte ute selvom det regner. Men først skal huset bygges, og så blir det uteområdet neste år tenker jeg..
  Apropos, Øyvind er i dette øyeblikk oppover i møter med arkitekten, slik at vi får på plass detaljene i tegnningene vi har jobbet med en stund nå. Snart kan byggeprosessen settes igang :) Hurra!
  På mandag fikk vi solgt huset vårt her på Toten, og det er deilig å være ferdig med det. Storfornøyd med salget, og at det løser seg med overtakelse rundt da flyttebilen går, i midten av juli.
  Ellers er lillegutt i magen veldig aktiv om dagen. Nå kan vi også se det utenpå magen. Og det er varmt, rart, fint og utrolig utrolig sterkt :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...