lørdag 4. mai 2013

Min første plansjeJeg har ventet lenge på muligheten til å skaffe meg en gammel skoleplansje. I dag har jeg vært med og arrangert bruktmarked her i bygda, der privatpersoner solgte egne ting. Skolen stilte også opp for å selge blant annet plansjer. Denne falt jeg for - og for 200 kr ble den min!Vinballongen fant jeg på mørkloftet i barndomshjemmet mitt her om dagen. Det gjenstår enda litt arbeid før den er skinnende ren, men den passet så godt sammen med plansjen at den fikk være med likevel.


8 kommentarer:

 1. hei på deg!
  så flott plansje! gøy å kommer over noe man har lett etter lenge:-) vinballonger er vanskelig å rengjøre, man kommer liksom ikke nedi med noe....jeg har en stor en som er umulig å få ren...
  kos deg med de fine funnene dine:-))))
  ha en fin kveld!!
  Siri

  SvarSlett
 2. Den plansjen var utrolig kul! Har du funnet ut hvor den skal henge enda? Jeg har sett at flere har brukt gamle vinballonger som lamper, det ser skikkelig kult ut:)

  SvarSlett
 3. Skulle fryktelig gjerne ha vært på det markedet - men med èn bil på verksted og den andre i Trondheim med gubben (eller omvendt;) var det bare å glemme prosjektet.... Flott plansje - tenker de fikk ben å gå på resten av dem også:) Klem fra nabokommunen:)

  SvarSlett
 4. Takk for koselig hilsen:) ..Og så fin plansje!
  Har lagt igjen en kommentar lenger nede:)

  SvarSlett
 5. Den var jo fin den plansjen der ja. Var ikke så fine de som var igjen, syntes jeg, så det ble ikke på meg denne gangen:-)
  K

  SvarSlett
 6. Så fin den var!
  Jeg har vært litt usikker på hele denne plansjetrenden, jeg syns ikke alle er like fine, men denne var kjempe søt! Hurra for søte giraffer, og for at du er så fin!
  Ønsker deg en fin start på uken :)

  SvarSlett
 7. Ohlalalaaaaa, DEN likte jeg! Plansjeelsker som jeg er! Og vinballongelsker også, når jeg tenker meg om ;-) Herlige funn.

  Og så deilig at du snart tar turen til København, hurra! Verdens beste by! Jeg får min 8. og 9. tur dit nå i mai, tar to turer på halvannen uke. Om jeg elsker byen? Åja ;-) Hm, tips? Hvis du er glad i sushi anbefaler jeg virkelig sticks´n sushi i Istedgade. Forøvrig en gate med alt fra gammel pornoindustri (væææ) til herlig rare, nyskapende designbutikker (mye barneklær også.. rar kombinasjon i den gata der altså) Rundt Høybro plass ligger det jo MASSE godteri- Illums, Royal Copenhagens fantastiske kafè, Hay, og i sidegaten finner du Grønlykke (masse herlig interiør, fargerikt og sprekt) Her er det også mange koselige kafèer på kjellerplan. Jeg er også glad i Købmagergade som er en sidegate til Strøget, synes den er hakket roligere enn turistgata. Kongens park er nydelig å sitte i med en pose lunsj og en kaffe. Kongen nytorv og Nuhavn må man også få med seg. Kooos deg!!

  Mange klemmer og smil fra ei som gleder seg til å høre hvordan turen har vært

  Ps: last ned en app som heter stay.com, her kan du skreddersy turen din og få masse tips. Genial app!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...