søndag 26. mai 2013

Utestue på gang!


Mulig det ikke vil kvalifisere til å kalles utestue, men jeg har allerede begynt å kalle det det. Svigerfar er effektiv, og har allerede fått opp en murvegg! Vi skal altså lage ei slags utestue på denne delen av platten. Kjekt med tak når man bor på Nordmøre - så kan man sitte ute om det regner litt også.. 
Jeg ønsket meg en murvegg, slik at det ikke bare blir tre. Er kjempefornøyd med resultatet så langt, og det blir så lunt og fint i kroken der. 


Kan nesten ikke vente med å komme videre i prosjektet! Det er nok ikke jeg som skal svinge mest med hammeren, men jeg skal bidra med det jeg kan og har selvsagt klare formeninger om hvordan jeg vil at det skal bli. Som dere ser, har jeg ikke ryddet kroken - her får dere se rotet vårt også. Så heldige dere er.
Vi lurer på hva vi skal gjøre på den andre kortsiden. Skal vi kle igjen eller sette inn et vindu, eller hva? Glad for gode råd..!


fredag 24. mai 2013

Vi har en plan..


.. om å lage et overbygg/tak på en liten del av platten. Svigerfar begynte så smått i dag. Inspirasjonen fikk vi blant annet fra dette bildet jeg fant i et dansk interiørblad. Det kommer nok ikke til å se ut som dette, men det er rart hvordan et bilde kan sette i gang en ide..! Vi gleder oss!! Fortsettelse følger. :)

onsdag 22. mai 2013

Kan denne...?


... bli forvandlet til å ligne bittelitt på Oslolampen, tro...? Har funnet noen lampeskjermer på IKEA som kanskje kan passe. Tenker at jeg vil gjøre noe med "foten" - spraylakkere svart? Male det som er gullfarget i en kul farge?

Lampen har jeg arvet etter bestemor, så det er et møbel jeg setter ekstra stor pris på! Vi mangler litt lys i TV-stua om vinteren, så tror den skal få plass der når den er ferdig. 

Hva tror du?



Oslolampen. Bilde lånt fra raballer.no.


lørdag 18. mai 2013

Kanskje du lurer på...



... hva jeg kjøpte i København? 

Jeg skal ærlig innrømme at forventningene var skyhøye. Jeg har jo mange ting på ønskelista. Ferm Living, Hay, Liebe, Muuto - såå mange fine ting!

Sannheten er - når jeg sto der, på Illums bolighus, med alle disse godbitene foran meg.. Så ble jeg altså litt slått ut. Behøver jeg denne lysestaken? Dette fatet fra Liebe, det har jeg ønsket meg lenge, men.. 400 kr?
Jeg gikk forbi godbit etter godbit, og det var faktisk helt greit!


Selvfølgelig ble noe med hjem. Et korallrødt pledd og ei pute med matchende knapper.


Dette gratiskortet jeg fant på en kafe, rett etter opplevelsen på Illums, måtte bare bli med hjem!


Et trykk fra Illums ble det også.


Herlig lakris trekt med hvit sjokolade og bringebær.. Oioi! Korallfarget eske fra Grønn lykke.


Fat fra Hay møter mine favorittfat fra Turi Design.


Sjokoladen er den veien!! 

Som du ser er jeg ikke helt anti-materialistisk. Likevel er jeg glad for at mesteparten av forbruket på turen gikk til sykkelleie, kafebesøk, gooood mat og opplevelser sammen med min kjære. Det er GULL det!

onsdag 15. mai 2013

Smørbrødkake = festmat!


Kanskje du får lyst til å lage denne 
smørbrødkaken den 17. mai

Jeg synes både ser ut som "en fest" og smaker fest!

Hele innlegget og oppskriften, finner du ved å klikke her.

søndag 12. mai 2013

lørdag 4. mai 2013

Min første plansje



Jeg har ventet lenge på muligheten til å skaffe meg en gammel skoleplansje. I dag har jeg vært med og arrangert bruktmarked her i bygda, der privatpersoner solgte egne ting. Skolen stilte også opp for å selge blant annet plansjer. Denne falt jeg for - og for 200 kr ble den min!



Vinballongen fant jeg på mørkloftet i barndomshjemmet mitt her om dagen. Det gjenstår enda litt arbeid før den er skinnende ren, men den passet så godt sammen med plansjen at den fikk være med likevel.






onsdag 1. mai 2013

Å spise et glass


Vel, glass og glass.. Her i huset har vi iallefall funnet ut at en halv søtpaprika kan fungere utmerket som drikkebeger: kutt av den nederste delen og fyll med vann. :)


"Det smaker nesten som paprikabrus!", sa Lille Glede (som begynner å bli stor...)


Deretter spiser vi opp "glasset" - rett og slett.
Knasende sprø og sunn paprika! Herlig!


Jeg er forresten med i Matbloggsentralens ekstraordinære restematutfordring med Fiskesuppe med epler og karristicks! Veldig spennende muligheter denne gangen. Stem gjerne på bidrag nr.63 om du får lyst! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...